Výsledky 1 až 12 z 12

Téma: Velké problémy s Seagate Barracuda 7200.8 ST3250823AS - 250G

Standardní Velké problémy s Seagate Barracuda 7200.8 ST3250823AS - 250G

Mám velké problémy s tímto diskem. Přinesl sem si ho domů a pomocí win98 zformatoval, protože winxp to chtěji dávat na formát NTFS což je dost pomalý a ja to chtěl na FAT32. Nicméně pak sem nainstaloval WinXP a po hodině se mi to zbortilo a při nabíhání mi to napsalo neplatný systém. Po druhé sem nainstaloval systém a pro změnu se zde objevili dva disky o 230GB a to ve fat32 a v ntfs. Ntfs sem umazal a partion magic už běžel a rozdělil jsem disk na 3 oddíly. Znovu jsem přeinstaloval windowsi, protože se chovali divně. Při třetím spuštění mi zmizeli určité data s kterými sem naposledy manipuloval a nyní mi oddíl E: hlasí volného místa 250MB přitom mam mít 80GB, tak sem ho tedy odstranil a chtěl založit partitionem znova, ale ejhle už ten ani nejde spustit a hlasí chybu "Init failed: Error 117" "Partition´s drive letter cannot be identified".

Poradte prosím...mam na prd disk nebo jak to je?

Senior Member Avatar uživatele MaWa
    Věk
    42
    Vliv
    282

Standardní

vidim to na 127 GiB limit....

Standardní

Citace Původně odeslal MaWa
    vidim to na 127 GiB limit....
    A co to?Proč to?Poradíš mi teda postup co dělat nejjednodušeji?Data si mohu zalohovat, to neni problém. Mam ještě jeden disk Hitachi

mrtvej brouk mince Avatar uživatele mISHA
    Vliv
    357
    zaklepal nozickama, ale nastesti predtim stihl uvalet svou kulicku

Standardní

Z mnoha důvodů doporučuju zapomenout na FATku a hodit to na NTFS. O ostatním si přečti FAQ.
    [PC] i7-3770K @4.5 GHz w/Noctua NH-D14 SE2011 | 32 GB Patriot G2 | Asus P8Z77-V Deluxe | Crucial M4 256 GB | 2x WD20EZRX RAID1 | BD-RE LG GBW-H20L | Sapphire HD7750 Ultimate | Enermax Revolution87+ 550W | Antec Solo II | Asus Xonar Phoebus + AKG K271 MkII | NEC PA231W + SVII + Spyder3EE
    [Photo] Nikon D700 + MB-D10 | AF-S 16-35/4G VR | AF-S 24-120/4G VR | AF-S 50/1.4G | AF-S 60/2.8G | AF-S 85/1.8G | AF-S 70-200/2.8G VRII | TC-17E II | SB-900 | Transcend cards | Heliopan + Formatt filters | Gitzo support | Kata + Tamrac bags
    You're guaranteed to miss 100% of the shots you don't take. (Wayne Gretzky)

Standardní

Citace Původně odeslal mISHA
    No to jo, ale to je u starých desek a windowsů bez service packigů. Co teda teď když se mi nechce načíst partition magic s danou chybou?. A winxp umí jen ty NTFS. Už jsem udělal i to, že sem rozdělil disky na hodnou méně než 117 a přesto se nechce spustit. Pomoc
    Intel Core2 Duo E6750, SATA300GB, RAM A-DATA 2x1GB DDR2 PC800 Extreme Editioon, Abit IP35, Hitachi Deskstar T7K500 500GB, VGA Leadtek Winfast PX8800GT 512MB/256bit HDTV

Standardní

Ještě posílám v podpisu moji přesnou konfiguraci
    Intel Core2 Duo E6750, SATA300GB, RAM A-DATA 2x1GB DDR2 PC800 Extreme Editioon, Abit IP35, Hitachi Deskstar T7K500 500GB, VGA Leadtek Winfast PX8800GT 512MB/256bit HDTV

mrtvej brouk mince Avatar uživatele mISHA
    Vliv
    357

Standardní

ufff ten podpis me fakt vytaci. cetl jsi pravidlo o tom, ze podpis se zmeni a thread je na ho.no? a ze z toho duvodu ma byt hw konfigurace uvedena v tele prispevku? a ze v podpisu se take neda vyhledavat? a ze ten prispevek, ktery si tam dal je uplne zbytecny, kdyz jich tam mas hromadu?
    zaklepal nozickama, ale nastesti predtim stihl uvalet svou kulicku

Věk
    42
    Vliv
    282

Standardní

pokud na tom disku je něco co se nedá odstranit, tak zero fill a pak znova...musí to jet. deska 48bit lba umí a winxp sp1 a výše taky...

Standardní

pokud na tom disku je něco co se nedá odstranit, tak zero fill a pak znova...musí to jet. deska 48bit lba umí a winxp sp1 a výše taky...
    Co je zerofill

Standardní

Citace Původně odeslal mISHA
    ufff ten podpis me fakt vytaci. cetl jsi pravidlo o tom, ze podpis se zmeni a thread je na ho.no? a ze z toho duvodu ma byt hw konfigurace uvedena v tele prispevku? a ze v podpisu se take neda vyhledavat? a ze ten prispevek, ktery si tam dal je uplne zbytecny, kdyz jich tam mas hromadu?
    Tak to pardon mISHO, nejsem specilista na tohle forum takže proto jsem to takhle napsal. Jestli chceš tak to klidně změň. Jinak mi asi kvuli tomu ani nefunguje teamspeak. Nechce se mi nastavit microphone na tom Realteaku 97 (. Chjo...

Věk
    42
    Vliv
    282

Standardní

Citace Původně odeslal Jolinar
    Co je zerofill
    jak se dělá zero fill se píše třeba

tady http://4um.ocguru.cz/viewtopic.php?t...ight=zero+fill
    nebo tady http://4um.ocguru.cz/viewtopic.php?t...ight=zero+fill
    nebo tady http://4um.ocguru.cz/viewtopic.php?t...ight=zero+fill

stačilo použít kouzelné tlačítko "hledat". pokud nevíš co to je diag utilita od výrobce, je tu FAQ...

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání