Výsledky 1 až 7 z 7

Téma: Zalman 7700B-Cu na MSI K7N2 Delta2 Platinum (sA), půjde?

Standardní Zalman 7700B-Cu na MSI K7N2 Delta2 Platinum (sA), půjde?

Chlapi, vím, že se to tady stokrát řešilo, ale nenašel jsem nic. Na webu Zalmanu není přímo tahle deska uvedená, ale K7N2 není kompatibilní...proto bych se chtěl zeptat, jestli někdo neví, zda by na ní šel tenhle chladič....

Mám na dnešek domluvenej jeho kup, ale pokud mi nepůjde na desku, tak mi to je na nic...tak pls odpovězte někdo...díky

PS: Deska nemá díry okolo socketu, takže bych ho asi přidělával říznutím spony...
    PS2: Prosím Vás, odpovězte rychle, pak klidně DEL, ale potřebuju to vědět co nejdříve

Standardní

Co si pamatuju tak nema diry takze nepujde
    Proud of being a google user

Standardní

Citace Původně odeslal elemeNt
    Co si pamatuju tak nema diry takze nepujde
    To máš pravdu, nemá díry, ale já myslel, že stačí nějak upravit sponu. Problém je, jestli by se vůbec na tu desku vešel.

Pokud někdo víte, tak pls napište...dost to spěchá...

//Na strákách Zalmanu je, že není kompatibilní, ale to bude asi jen kvůli děm dírám, ne? Jde teda nějak říznout ta spona?

Tady je deska: Místa je tam dost? Já jsem ho měl doma, ale je to už dlouho, tak nevím, jestli by se vešel...

Senior Member mince
    Věk
    45
    Vliv
    298

Standardní

Bez děr ten chladič prostě nepřiděláš!!! Proto je ta deska nekompatibilní... Spona se chytá právě za pomoci těch děr a nijak jinak... Z druhé strany desky to pak podepírá spešl deska, aby ti ten chladič nevytrhl socket z motherboardu... prostě se s tím rozluč... bez děr to nepude (a i kdyby se ti to podařilo nějak chytit k socketu, tak ti ho ten chladič svou vahou prostě utrhne).
    AMD Ryzen 7 7800X3D | MSI MAG CORELIQUID E360 | MSI B650 GAMING PLUS WIFI | Kingston FURY 32GB DDR5-6000 | MSI GeForce RTX 4070 SUPER 12G VENTUS 2X OC | NVMe Samsung SSD 970 EVO 500GB | WD Blue 3D NAND SSD 1TB | MSI Vigor GK50LP + Logitech MX Master 3 + Xbox ONE Controler | Fortron CUT593P & Corsair RM650x | 27" HP 27xq | Windows 11 Pro 64bit | Synology NAS DS214 2TB | connected by Vodafone 500M/30M

Standardní

Tak super...díky za odpověď...tak nevím, kde jsem vyčetl, že se dá upravit spona...

Takže lock

Senior Member mince
    Věk
    45
    Vliv
    298

Standardní

Citace Původně odeslal Stoobi
    se dá upravit spona...
    spona se upravuje pouze na deskách, které mají díry kolem socketu, ale mají většinou moc blízko u oněch děr kondíky, a spona do nich zasahuje a nejde přidělat k namontovanému držáku (však se podívej na www.zalman.co.kr ), proto je zapotřebí ji na některých deskách zkrátit... nicméně základ jsou díry kolem socketu...
    AMD Ryzen 7 7800X3D | MSI MAG CORELIQUID E360 | MSI B650 GAMING PLUS WIFI | Kingston FURY 32GB DDR5-6000 | MSI GeForce RTX 4070 SUPER 12G VENTUS 2X OC | NVMe Samsung SSD 970 EVO 500GB | WD Blue 3D NAND SSD 1TB | MSI Vigor GK50LP + Logitech MX Master 3 + Xbox ONE Controler | Fortron CUT593P & Corsair RM650x | 27" HP 27xq | Windows 11 Pro 64bit | Synology NAS DS214 2TB | connected by Vodafone 500M/30M

Standardní

Citace Původně odeslal Vykuk
    Citace Původně odeslal Stoobi
    se dá upravit spona...
    spona se upravuje pouze na deskách, které mají díry kolem socketu, ale mají většinou moc blízko u oněch děr kondíky, a spona do nich zasahuje a nejde přidělat k namontovanému držáku (však se podívej na www.zalman.co.kr ), proto je zapotřebí ji na některých deskách zkrátit... nicméně základ jsou díry kolem socketu...
    Ta placka co drzi desku, aby se to nevylomilo se pripevnuje jen k socketum 754/939 a 940, k 462 coz je socket A se nepripevnuje. Tam jsou 2 takove packy, co se kazda 2 srouby da prave do tech der. Ta spona pak drzi samotny vetrak a sroubuje se do tech pacek. Je univerzalni, tj. ma tam 2 + 2 doury na ruzne sockety, nekdy jak rikal Stoobi zasahuje do kondiku, tak se ta jedna dira urizne. Nekdo to tu upravoval i Merkurem.
    ..-= Let's go rock'n'restart =-..

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání