Výsledky 1 až 9 z 9

Téma: 04/05 - 19"CRT - Samsung 959NF alebo 997DF spolu s GF66

Standardní 04/05 - 19"CRT - Samsung 959NF alebo 997DF spolu s GF66

No chcel som ist do LCD, ale nakoniec asi skoncim v CRT.

Co by ste brali:
    1.) Samsung 959NF + moja stara gf4200ti
    alebo
    2.) Samsung 997DF spolu s novou GF6600GT

Pripadne poradte nejaky iny CRT v podobnej cenovej kategorii.

BTW: 997DF ma Horizontal (kHz) 30-96, Vertical (Hz) 50-160. Moc sa v tom nevyznam, preto som sa chcel spytat v 1280x960 pojde kolko Hz?

Standardní

pokud na kompu primarne delas "seriozni cinnost", tak 1), pokud primarne paris hry, tak 2) ... tj rozhoduje to vykon grafiky, ktery budes potrebovat. Btw zvazoval si monitory.tk Mohl bys mit 21" Trinitron i tu GF6600.

Standardní

Citace Původně odeslal Bob van Sikorski
    pokud na kompu primarne delas "seriozni cinnost", tak 1), pokud primarne paris hry, tak 2) ... tj rozhoduje to vykon grafiky, ktery budes potrebovat. Btw zvazoval si monitory.tk Mohl bys mit 21" Trinitron i tu GF6600.
    No na kompe robim hlavne 3dsmax a hlavne gamesy . Je to tak 55:45. Je medzi nimi az taky rozdiel? Predsa, graficka pomoze aj v 3dsmax. A momentalne mam brutalne-stary-shitny 17"CRT, takze skoro akykolvek monitor by bol super

Alebo radsej lepsi 17" CRT?
    Do repasu urcite nepojdem.

Standardní

No, 3dsmax nedelam a hry skoro nehraju, takze ti neporadim, jak moc rychlou grafiku je vhodne mit na tu kterou hru. Ale myslim si ze by to spis chtelo tu 6600 nez 4200. Co znamena ze na monitor ti zbyva min (Ze?). Tim padem to mas myslim vyreseno Proste ten levnejsi a je hotovo. Osobne si take myslim, ze pokud s tim 3dsmax skutecne DELAS, tak se rozhodne vyhni myslenkam na maly 17" monitor.

Standardní

No ono to je tak, ze ci je Samsung 959NF o tolko lepsi od 997DF, aby sa mi oplatilo zostat na starej grafickej (fg4200ti).

Standardní

no z hlediska RAMDACu na grafice bych v tom nejakej fatalni rozdil nevidel, jinak xxxNF = Trinitron obrzovka, xxxDF = Samsung Dynaflat obrazovka. Nevim jakej je rozdil v cene, ale ten Trinitron ma ty dva zname sedive prouzky v obr a navic je drazsi.

Standardní

Citace Původně odeslal Bob van Sikorski
    ale ten Trinitron ma ty dva zname sedive prouzky v obr a navic je drazsi.
    Sedive pruzky, to sa mi nepozdava, asi pojdem do Dyna Flatu

Standardní

Diky Bob van Sikorski, este niekto ma ktomu co povedat?

Standardní

jeste upresnim, ty sedive prouzky jsou zpevnujici dratky, co drzi masku pohromade. ten v horni casti obrazovky je temer neviditelny (kdyz ppo nem clovek nepidi) a ten ve spodni casti je zcela normalne viditelny. Clovek si na to ale v poho zvykne. Doporucuju ti zajit si do nejake prodejny, kde maj nejaky trinitron vystaven a podivat se tam na to, jestli by ti to skutecne vadilo ci nikoliv.

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání