Tak on tam jde samozřejmě dát i jiný než box chladič (cokoliv do normálního P4 bracketu), jen nesmí být moc vysoký (nad chladičem je zdroj). Jak ostatní to nevím, od Solteku jsem měl v ruce jen tenhle (ale testů barebonů je po webu mraky, jsou i specializované stránky na BB/HTPC). Rychlost fanu se dá nastavit v biosu, takže je celkem jedno, že na full-speed je box hlučný, překvapivě ten blower, co je po straně hlučný není. Čudlíky za krytkami optik jsou zevnitř posuvné v dost velkém rozsahu, takže se dají využít i fakt nestandardní mechaniky, čudlík zepředu svítí modře.

Kupoval jsem to v CCčku (u spousty věcí, kde mají termín "neznámý" se změní, když to objednáš na "2 dny" - to se s nimi dá probrat po telefonu, nejlíp s nákupčím).

Celkově mi tenhle za ty prachy přišel odpovídající, s Celerem D, 1 diskem a 2x optikama máš pořád dost prostoru na slušnou grafiku.

btw: jestli ten EY855 stojí 11K, tak to je fakt hodně, za 8-9K bych nad ním přemýšlel - je to nekompromisní řešení, co se BB týče.