Zdravim Vas...
tak reku ze dnes postavim pre kamosa kompa. doteraz som vsetko staval na doskach MSI a no problemo. Teraz reku - skusim tuto novu ASUSku... Log aj BOOT z CD vpohode... ALE :
ked chcem nainstalit widle na SATA HDD, nejak to vytuhne vzdy na tom istom mieste :
zapnem kompik, vlozim bootovacie CD, stlacim F6 aby sa nainstalil RAID driver, ten sa nainstali, dososaju sa ostatne prkotiny potrebne k instalacii, prepne sa obrazovka, ze ENTER = setup windows , dam teda enter (ako vzdy ) a tu SA TO STANE : rozsvieti sa ledka na FDD (nezalezi, ci tam disketa je, alebo nie) a na obrazovke zostane Please Wait.... a dalej ani PRD...(ledka na disketofke sviti)...
Este mozno pomocka pre Vas : stalo sa mi, ze som zabudol stlacit F6 a system mi napisal, ze sa nepodarilo najst HDD, F3 = ukoncenie instalacie winXP... tak som dal F3, nabehla modra obrazovka s ProgressBarom - ze system sa za 15 sekund sam restartne (alebo enter = okamzity restart), ale bohuzial, kompik vytuhne... progress bar sa ani nepohne a ani ENTERom sa to nezrestartuje... pomoze len RESET na case...
neviete, kde moze byt zradaSkuste poradit, co ako ponastavovat, pripadne na co som zabudol (napr som nenastavoval raid 0,1 - ved tam mam len 1 sata hdd tak si myslim, ze to netreba....)
inaq v logu je ten sata HDD detektnuty tam kde ma byt (skusil som uz aj sata1 aj sata2) ale vysledok rovnaky...
inaq HW je tam takyto :
Doska> Asus K8V-X soc754
procak> Sempron 2600+
ram> 512 DDR400 AM1
zdroj> nejaky lacny parchant 300Wzevraj RJA
FDD> alps
DVD-ROM> Samsung
grafika> Sapphire R9600Atlantis
HDD> Hitachy 80GB Sata![]()