Citace Původně odeslal mISHA
2janko_hrasko: aha. a ty mas nejaky zkusenosti s vedenim lidi pripadne vychovou deti? uvedomujes si, ze to co jsi napsal je neskutecna kravina? nikdy nedocilis urciteho radu jenom tim, ze si neco budes prat a nekoho o neco poprosis.
dovolim si to zopakovat. protoze ty jsi evidentne uplne mimo misu.

a poprosit dotycneho? vis, kolik lidi jsem uz prosil o zmenu podpisu pravidel? velice malo z nich ( a jsem rad, ze se nasli alespon taci ), tu zmenu provedlo.
dovolim si to opet zopakovat. zatim si mi totiz neodpovedel. anebo jsi politik a popises nekolik stranek bez odpovedi?
Som uz nejaku tu chvilu veduci tymu v telemarketingovej spolocnosti kde ma kazdy moj clovek flexibilnu pracovnu dobu. A mozem povedat ze rad riesi menej ako dohoda z oboch stran. Ja by som tiez mohol na mojich ludi vrieskat a a byt knim arogantny, pretoze maju denne tak nie 30"SZ" ale 300 a okrem toho sa nsimi musi dohadovat na xy veciach. Myslim ze ty si tiez tu pracu nevies predstavit a ale ja si neodvazim dovolit byt arogantny, pretoze som si to vybral ja ze budem pod tlakom a musim to znasat. Samozrejme nemam niekolko tisic ludi ale ani tu neprispieva aktive niekolko tisic ludi ale ked si vsimam pritomnost ludi na fore tak asi tolko kolko ich mam ja v tyme, popripade v celom centre aj s ostatnymi vedicimi. ROzdiel je ze mna za to platia co nieje vobec zanedbatelny rozdiel ale nikdo ta do toho nenuti.