Prave ide o ten rad, ze vy chcete nieco co je imho pre kazdeho neprirodzene. A ktym skusenostiam ... tak to vyzera ze stym mas ty velke skusenosti ak si myslis ze sa normalnou SZ neda zredukovat nieco co je ovela prirodzenjsie ako to co robite vy. To nieje o radu ale o ohladuplnosti z oboch stran. A neverim ze proste sa tu zrovna tu tak strasne nebude drzat v medziach normy, ak sa to vsade inde normalna vec. Uz som hovoril aj o specialnych pripadoch .. ale pozri sa na vsetky prispevky od adminov/modov na demostraciu mojho nazoru a precitaj si este raz ocom som si pisal z foxom. Zase sa dostavame od podstaty a zatial nevidim zeby to niekdo skusal. Najprv to bolo ze to nestihate posielat a nakoniec aj tak sz posielate ... a povedz mi ze aky je rozdiel ci posles to co pisal fox zze to posiela, alebo to ze das userovi volnu ruku a akurat pri secialnom pripade ho uvedomis o zauzivanych veciach ? Teda mne pride ze ked si niekdo nexce zmenit nieco tak si to nezmeni a pridete nato sami ze je special, ale myslim ze si to skor zmeni aj ten special2 ked mu napises o tom co chcem ja ako ked mu napises ze si to zmen podla pravisiel. Ale ako tak pozeram na celu tuto diskusiu tak vidim ze to skonci pri starom a aj to co teraz pisem je vlastne nanic. A uz som pisal ze sa tu zato nechcem bit ani nic, len je to moj navrh, ktory sa ale zae ani nevyskusa ani nic a vsetko ostava pri starom. Tkze to asi pomaly zacneme uzatvarat, prtoze je to zbytocne a uznavam ze to nieje idealne riesenie a podla mna je lepsie ako vase, ktore podla mna od zaciatku u usera vytvara odpor a pocit ze zije v byvalom rezime. Nieco asi natom bude ze pravda je niekde uprostred ... tak sa to snazte priblizit tomu stredu.Původně odeslal mISHA