Citace Původně odeslal janko_hrasko
Tak moj nazor je ze modovia nemaju zdaleka argumenty na to, co sa tu riesi. Stale vytahuju nove veci a bla bla ...
Uricte sa staviam na mikusovu a trodasovu stranu a za vsetky ich argumenty. Akurat nechapem co za super-navrh musim na podpisi spravit aby vami presiel ... co tam ako xcete mat ? Proste vsetci tu chcu aby si tam clovek mohol dat aspon smajla a pismo + riadkov kolko chce. A ak sa vam nieci podpis nebude tak velmi pacit tak ho cez SZ pekne poprosite ci si to nemoze prisposobit vetsine, pretoze je to tu tak zvykom (alebo nieco v tom zmysle). Ak to odmietne tak bude mat proste podpis aky chce mat a nemyslim ze to zase tak niekomu (okrem vas) vadi. A ak sa stazuju ty co maju pomale linky, ze to je vela obrazkov tak by som im povedal ze nech si zrusia otvaranie obrazkov alebo nech tu nechodia ked im to vadi .. pretoze to ie ICH problem a je to vsade tak (to by mohli na vsetky weby sveta pisat nech tam nedavaju obrazky).

Inak ja sam pravidla dodrzujem ak ked sa mi rozne nepacia, ale o tom podpise sa mi neda nevyjadrit, prtoze to uz je fakt z vasej strany dost velke obmedzenie. K tomuto pravidlu skoro nieje co riesit a ma nato urcite prevazna vetsina podobny nazor, tak si myslim ze by stym bolo nieco potreba spravit. K ostatnym pravidla sa moc nevyjadrujem pretoze sam nanich nemam ziadne novy navrh ktory by sa mohol uplatnit v praxi. A tu pracu adminov z casti chapem ale aroganciu a presadzovanie vlastnych zaujmov by som u adminov (modov) prosil viac oddvovodnit ako tym ze si to skuste sami a uvidite ... pretoze to pre mna nieje argument. Ja nehovorim ze by som to ja osobne robil lepsie, ale ak nato niekdo nema nervy tak nech to nerobi, ale vyssie spomynane nedostatky adminov/modov by sa tu proste mali vyskitovat len v extremnych pripadoch a to tiez s dostatocnym vysvetlenim.

TOTO JE LEN MOJ NAZOR
takze podle tebe by to foru prospelo kdyby kazdej mel podpis jako ja ted ?

Edit: vsadim se ze by to 4um hoodne zprehlednilo