Výsledky 1 až 13 z 13

Téma: Ve hře ano, u filmu ne

Standardní Ve hře ano, u filmu ne

Prosím o pomoc, nechci formátovat C kvůli softwerovým problémům.
    Nejde mi zvuk při přehrávání filmů. U DVD to šlape,(nebo aspoň šlapalo)
    Ve hrách v pohodě, akorát u Hidden2 se někdy zvuk změnil v šum. Jo a dřív mi šel spustit formát AVI, teď ne.
    Když něco spustím ve WinPlayeru, tak to napíše "...,protože spojky nejsou spojeny." Předtím, jsem formátoval D, na stejný standart, jaký mám na C, tedy NFTS a od té doby to tak blbne. Ani inovace s CD XP nepomohla.
    Mám WinXPpro, desku ASUS nForce2 deLuxe, takže je tam integrovaná zvukovka.
    Zkoušel jsem přeinstalovat nForce driver - nic.
    Díky moooooc za radu.

Senior Member mince Avatar uživatele basik
    Vliv
    284

Standardní

zkousels naky kodeky? ...

Standardní

Nechapu kdo vymyslel tu picovinu, ze formatovani disku resi vsechny problemy

Standardní

Kodeky jsem zkoušel, ty all-in, poslední verzi.A nic.

Standardní

Zkoušel si jiný přehravač? Ještě zkus nainstalovat jinou verzi audio ovladačů, ale to asi nepomůže.

Senior Member Avatar uživatele globalkiller
    Rakovník (60km Praha,30km Kladno, 35km Louny)
    Věk
    41
    Vliv
    275

Standardní

Si sežen GSpot na zjištění použitých kodéků ve filmu a pak uvidíš jestli je máš nebo ne
    Main PC: AMD Athlon 2500+@2300MHz,Abit NF7-S,Corsair 2x512MB PC3200 CL2,Barracuda 7200.10 320GB, Barracuda 7200.7+ 160GB,ATI Radeon 9600XT,Yamaha CRW-F1,Lite-On SOHW-812S,Zalman CNPS-7000Cu A,Zalman ZM80C-HP,Zalman ZM47-NB,Sun Microsystems 21\",IntelliMouse Explorer 2.0

Junior Member
    Vliv
    0

Standardní

Radši si sežeň normální zvukovku a hotovo MR

Standardní

Citace Původně odeslal MatRio
    Radši si sežeň normální zvukovku a hotovo MR
    ...nabuduce si taky post nechaj od cesty

mpark: ohladne tej hry, kedze mas na tej doske Realtec 650 tak skus stiahnut a nainstalovat driver priamo od realtecu -> z www.realtec.com.tw osobne s nim mam lepsie skusenosti ako s tzm integrovanym v nforce driveroch
    VOCAL POST MESSAGE: System Failed CPU Test...System Failed CPU Test...System Failed CPU Test...System Failed CPU Test...

Standardní

poradte prosim , nejdem mi zvuk pri prehravani filmu z dvd ked si ho dam na disk tak ide , kde sa to nastavuje ?

Senior Member Avatar uživatele D_a_v_i_d
    Věk
    44
    Vliv
    358

Standardní

Citace Původně odeslal peto
    poradte prosim , nejdem mi zvuk pri prehravani filmu z dvd ked si ho dam na disk tak ide , kde sa to nastavuje ?
    A mas tam "povolit digitalni prehravani" nebo tak neco? Nevim jestli je to stejny jako u CD mechanik, ale u DVD je to blbost, ne? U CD se tohle muselo zapnout, pokud jsi nemel propojenej kabel CD-Zvukarna a chtel sis prehravat Audio CD... Ale u DVD , nevim... Ale muzes to zkusit, ve W2k je to v Ovladaci panely-System-Hardware-Spravce zarizeni-Jednotky CD ci DVD, u prislusneho zarizeni na karte Vlastnosti...
    A Jedi gains power through understanding; a Sith gains understanding through power

Destkop machine: Intel Core i5 2400/MSI P67A-C45 /2x4 GB DDR3 1333 MHz/Sapphire HD6790/22" LCD HP w2216/DSL 8MBit connected
    Na filmy v posteli: Lenovo IdeaPad S9e/1,6 GHz Intel Atom, 1 GB RAM, 80 GB HDD
    Na práci: Dell E5500/T9550 2,66 GHz Intel, 3 GB RAM, 120 GB HDD

Standardní

ne v tom to nebolo , uz je to vyriesene

Senior Member Avatar uživatele D_a_v_i_d
    Věk
    44
    Vliv
    358

Standardní

Citace Původně odeslal peto
    ne v tom to nebolo , uz je to vyriesene
    Neni spatny napsat reseni, aby az to bude louskat nekdo jinej, tak tady odpoved nasel To je tak trochu princip fora, proto se tu pak nemusi zakladat desitky diskuzi na totez tema
    A Jedi gains power through understanding; a Sith gains understanding through power

Destkop machine: Intel Core i5 2400/MSI P67A-C45 /2x4 GB DDR3 1333 MHz/Sapphire HD6790/22" LCD HP w2216/DSL 8MBit connected
    Na filmy v posteli: Lenovo IdeaPad S9e/1,6 GHz Intel Atom, 1 GB RAM, 80 GB HDD
    Na práci: Dell E5500/T9550 2,66 GHz Intel, 3 GB RAM, 120 GB HDD

Standardní

aha jasne , ale ani neviem tusim ze som dal nieco ako "POVOLIT DVD" v REALPLAYERi ale neviem presne ja som v tomto lama

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání