Citace Původně odeslal sebad
Citace Původně odeslal Váša
Tak už několik hodin tady pročítám všechny příspěvky na změnu A1 na A2 popř. na A2 ZS a lehce se mi z toho kroutí voříšek. Nejdříve jsem naistaloval sb_install_multilang.rar 122MB a upravil pomocí ctcomp.exe. Mám A1 a 5300 a zdá se, že to hraje líp, ale mám problém s jednou z mechanik, nejde z ní spustit audioCD. Další problém je, že při kalibraci beden mi to přeskočí subwoofer a napíše, že je špatně připojen (i když pak hraje normálně) a hlavně muzika jede jen 2+1. Byl jsem radši, když chrochtaly všechny 5+1. Teď tahám PAX New-Year2005.rar 309,7MB a chci se zeptet, zda po vyčištění woken stačí instalace tohoto balíku, nebo se musí doinstalovat ještě něco? Prosím trochu polopatě a česky, páč americky nevládnu. Dík
už to tu psal bananalama

Citace Původně odeslal bananalama
Priebeh inštalácie je dosť rozsiahly a etapovitý. Treba potvrdiť reštartovanie až úplne na záver po inštalovaní Creative update balíčkov a samotných new year 1.2 drivrov. Medzi tým sa sem tam vyhadzujú okná o potrebe reštartu...treba zamietnuť. Doporučená je kombinácia software packu + Pax NewYear v1.2 driver, ktorú som aj ja zvolil vo verzii "games".
To jsem samozřejmě četl, ale moc mi to nepomohlo, navíc jsem z mnoha linků na PAX New-Year2005 našel jen dva, který jely bídně a z obou byly archívy zbořený. Nevíte někdo o FUNKČNÍM linku s NEPOŠKOZENÝM archívem?