Co je to za zbytecnou ofenzivu? Vzorec suxx, jedu jen v realnych cislecha verim ze vetsina OCeru tady taky, ale pokud si to nekdo chce (nepresne) prepocitat, aby si mohl udelat "obrazek" s porovnáním s prodavanymi CPUs, tak proc ho nenechate?Původně odeslal mISHA
Sice se mi takovehle novinkove thredy, ktere za par dni zapadnou nelibi, ale muzu se zde rozvinout slibna diskuze. Tak bych byl priste radsi,aby slovutny moderator napsal neco "vic" k tematu, nez jen upozornoval na nedostatky, ktere nemaji zvlastni dulezitost a podstate veci nevadi.
A poznamky s "KAPISTEM" se mi libi jeste mene, fakt je nekdy mozna lepsi byt mene dokonalym a "perfektnim" modem a treba si udelat respekt prispevkem ne nepodobnym prispevkum EAGLA.
No nic ted k tematu, konec OT.
Chlazeni a komponenty jsou IMHO dnesni spicka a s notnou davkou stesti(penez) se da takovy rekord udelat i tady. Jsem rad ze jsou lide, kteri tohle riziko podstoupi( verim, ze uz tam je pomerne slusne) Mozna, ze by tenhle thread mohl byt v sekci chlazeni, preci jen to s tim ma asi vice spolecnehoJinak hochum gratulace a vice takovych projektu
![]()