Výsledky 1 až 7 z 7

Téma: UDF 1.02 - Verify OK - XP nenačte !

Standardní UDF 1.02 - Verify OK - XP nenačte !

Když v Neru vypaluji delší soubory, používám UDF, že...
    Teď jsem ale z hrůzou zjistil, že mi sice po vypálení Verify najede na 100% OK, ale po vysunutí a zasunutí Woknous medium vůbec nenačte !!!

Naštěstí to ISOBuster z toho dostane, ale přece ho nebudu při každým přístupu na DVD používat ....

Určitě je to nějaká kravina, spíš to tady píšu, jestli se to někomu nestalo taky...

J.

-Win XP Pro
    -Nero 6608 EE
    -Teac DV-W50D flash na Pioneer A06D 107
    -UDF Physical Partition 1.02
    -TDK +8x

Standardní

Dnes jsem zkoušel vypálit DVD plné MP3 - formát UDF/ISO a Nero v 99% zatuhlo. Na DVD je Open Session čitelné POUZE Isousterem
    Zkusil jsem 200 MB vypálit na RW a v poho.
    ODCHÁZÍ MI MECHANIKA NEBO CO

Standardní

Taxem pokazil dalsi medium, ale prisel jsem na to, ze kdyz vypaluji na DVD+ tak se to takhle pokazi, ale kdyz to vypalim na DVD- TAK JE TO OK !!! Co to jako ma znamenat ? To je nejaka chyba v tom Booktype nebo co ?
    Mam koupenej pack TDK+, tak to mam vyhodit ?

Prosim pomoc...

Standardní

Fakt mi nikdo k tomu nic nerekne...

Bulharský mafián mince Avatar uživatele Zilla
    Vliv
    301

Standardní

Rekne, kup si jina media. Ve vetsine pripadu je problem prave v pouzitych mediich...
    Stipendium peccati mors est
    Si peccasse negamus, fallimur, et nulla est in nobis veritas

Přesto, že bouře nad jezerem věští blízkost konce, pohyb nebes je plný síly!

Standardní

No media jsou TDK 8x+, takže to nic....
    Zrovna upgraduji DVR mechaniku, takže už je to pase...
    ... ALE NA 99% TO BYLO NEREM !!!

Né vždy je vhodné používat poslední verze...

Standardní Re: UDF 1.02 - Verify OK - XP nenačte !

Chtěl jsem založit dred, ale našel jsem tento. Včera se mi stalo to samé - ale na dvouvrstvém DVD.

Mám LG 4160B nejnovější fw.
    Vypálil jsem dvouvrstvé DVD+R DL v Neru 7.2.0.3b, musel jsem zvolit DVD-ROM (UDF) (protože tam byli soubory, které by DVD-ROM (ISO) nepobral), vypalování v pořádku, kontrola disku také v pořádku, ale teď , když dám disk do mechaniky, nepřečtu ho, TC hlásí "jednotka nenalezena" a Nero v Disc Info "No disc inserted or drive not ready, please try again".

Chcete říct, že si můžu udělat z placky za kilo drahej tácek na čaj? Ted si nemuzu vybavit znacku toho media, ale Verbatim to neni.

A nestačí jenom něco doinstalovat, aby to widle uměly? OS: WinXP pro SP2
    Myslíte, že to dvd půjde přečíst na jiné mechanice? Zatím jsem neměl možnost to vyzkoušet.
    Action stations, action stations. Set condition one throughout the ship. This is not a drill.

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání