Výsledky 1 až 5 z 5

Téma: PROBLEM Seagate 160GB(SATA) a ASUS A7V600

Standardní PROBLEM Seagate 160GB(SATA) a ASUS A7V600

Nazdarek, mam takovy problem s Seagate 160GB SATA na A7V600, jeden disk jsem uz vyreklamoval a zacalo to zase blbnout. Proste divne zvuky + uplne selhani (po restartu to zase jede) atd. Nechce se mi verit, ze bych byl takovy smolar Proste po prineseni noveho disku behem asi hodiny provozu stejne problemy. Predem mockrat diky zapomoc.

mrtvej brouk mince Avatar uživatele mISHA
    Vliv
    357

Standardní

no moc si nam toho nepovedel. co datovy kabel? je ok? a zdroj? jaky mas zdroj a jake ma merene hodnoty?
    zaklepal nozickama, ale nastesti predtim stihl uvalet svou kulicku

Standardní

Tak kabelu uz jsem vymenil asi 5, preinstalovano asi taky tolikrat, Zdroj Fortron 350W, Radedeon 9800Pro, Barton, 1G RAM, ... Proste zahada, ale cetl jsem na webu podobny problem a pomohlo vymenit zakl. desku. Mozna ze to bude SpeedFan, ted jsem ho zkusil odinstalovat a uvidim. Nemel nekdo problemy se SpeedFanem a SATA HDD?

Senior Member Avatar uživatele MISKOBOSS
    Věk
    41
    Vliv
    298

Standardní

Citace Původně odeslal Robom
    Tak kabelu uz jsem vymenil asi 5, preinstalovano asi taky tolikrat, Zdroj Fortron 350W, Radedeon 9800Pro, Barton, 1G RAM, ... Proste zahada, ale cetl jsem na webu podobny problem a pomohlo vymenit zakl. desku. Mozna ze to bude SpeedFan, ted jsem ho zkusil odinstalovat a uvidim. Nemel nekdo problemy se SpeedFanem a SATA HDD?
    SATA a speedfan => tam zadnej problem neni
    u tebe bude asi problem v desce, dva spatny HDD po sobe, to se snad nemuze ani podarit
    Apple MacbookPro 13,3 (late 2011) - je perfektni :D

Senior Member mince
    Vliv
    299

Standardní

Vím jistě, že cca před rokem byl problém s KT600 a Barracudama 120GB SATA. Ty disky prostě odcházely. Nevím, jestli je to i případ 160GB. Mám dojem, že tenhle problém je už fixnutý, ale být tebou, zkusím jinou značku disku nebo jinou MB
    MB G... a to už taky není pravda ;)
    A nekřičte na mě, pokud jsem plácnul nějakou hloupost ...........

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání