Takze to rozlisenie zrazu funguje,to ako sa mu zachce.Prave som hral Medal of honour: PA a po asi 20 minutach hrania obraz zamrzol aj so zukom (asi na 5 sekund) a potom sa rozbehol (presne ako to robi ked je moc nataktovane jadro)(a to ho pritom vobec nemam taktnute a ani sa neprehrieva)ale potom ked sa to znovu rozbehlo tak asi po 10 sekundach to zase zmrzlo a to aj po 5 sek.restartlo comp.Ja naozaj neviem.Asi som ju uplne dojebal,a najhorsie je na tom aj to ze zaruku mi asi neuznaju,pretoze tam zbadaju tu strieb.past < Som to ale blb

Edit: Dnes rano ked som zapal komp,tak aj vo windowse ,zascal zamrzat obraz ,a artefakty,tak som skusil,dat v biose AGP frekvenciu na 100Mhz,a tie artefakty sa objavili o nieco rychlejsie,tak som skusil dat 67 Mhz,a zatial sa este neobjavili,tak by mohla byt chyba aj tam,ale aj ked to bude blbnut vhrach,neviete o nejakom programe kde by sa dala znizit frekvenica este pod 66 (no dufam ze to bude aspon v tom) a ozaj mam ju nastavenu aj na agp 4x a nepomohlo to. A ozaj casto mi hned zamrzne obraz aj ked spustim napr.Medal of Hounour PA hned ako ma ist prve video.Naozaj neviem,a teraz ked pisem text tak zase sa objavuju artefakty,ale kazdych asi 5 sekund sa ako keby restartne monitor (vypne obraz ,a zapne a naskoci tam ze cez co je pripojeny)a potom zmiznu,ale za chvilu sa zas objavia.Inac ked mi ten medal zamrzol,a za chvilu sa rozbehol,tak som hned prepol do win,a v rivatuneri,bola teplota 52-53stupnov (v klude mavam 48-49),tak potom naozaj neviem

Edit: A ozaj neviem preco ale pri hre Punisher mi to vobec nemrzne (len ked to nataktujem)a pri Medale uz po chvile (aj pri nenataktovanej)

EDIT: HURAAAAAAA konecne som prisiel na problem (no teda zatial sa to aspon tak tvari) Ked som skusal davat biosy do karty,a tak uz asi pri neviem kolkom pokuse,som nakoniec nahraval na disketu,bios,a zrazu chyba,ze disketa sa neda pouzit,dam tam druhu,ale nic,disketova zblbla.Tak som vypal PC odpojil disketovu, a div sa karta bezi zatial v pohode nataktovana,takze po niekolko nasobnom cisteni jadra,flashovani biosov,bol nakoniec (no dufam)problem v disketovej.Diky vsetkym co sa mi snazili pomoct