Koupil sem si sluchatka KOSS UR20 (hrajou fakt krasne), ale kdyz je pripojim do kompu, neda se to poslouchat.Co s tim mam delat??
Mam integrovanou zvukovku na desce Epox 8KRA3+(chipset VIA KT600)
Koupil sem si sluchatka KOSS UR20 (hrajou fakt krasne), ale kdyz je pripojim do kompu, neda se to poslouchat.Co s tim mam delat??
Mam integrovanou zvukovku na desce Epox 8KRA3+(chipset VIA KT600)
TAK za prve, slusel by hezci nazev threadu, tak to naprav nebo DEL.
Za druhe, co si mame predstavit pod pojmem "hrozne" .... neublizilo by, kdyby jsi prave toto trochu rozvedl, mozna pak nebudes muset cist debilni posty...
ale pravdepodobne jak znam KOSSy, tak pod pojmem hrozne mas chrastici basy, takze neudelas nic, dokud nebudes mit na sluchatka zesilovac, pac nemuzes cekat od integrovane a pulky normalnich zvukovek, ze plne vybudi sluchatka. !
BA95 positive
Jen mrtví poznají konec války. Platón
tak tak...chce to sluchátkový amp a nebo aspoň lepší zvukovku...Audigy by měla stačit (moje SportyPro na ní hrajou pěkně)...
ntb: HP EliteBook 8460p i7-2640M | 8GB RAM | 120GB SSD + 500GB HDD | ATi HD6470 | 14" HD+ | W7 PRO
home: HP Docking Station | HP L2045W | WD 500GB Scorpio Blue USB box
work: HP Docking Station | HP L2445W
audio: Epiphone G-400 SG + Sounder Telecaster | E-MU 0202 | Cambridge Audio Azur 340R | Wharfedale Diamond 9.2 | Magnat Betasub 20A | Sennheiser HD555
no napr. moje porta pro hraju uplne zle ak su na priamo ale ked to zapojim do zosilovaca tak zvuk je skratka parada
KILL -9 .If U step out of line :),Pre Zillu SILENCE!!! I KILL YOU!!!:)
na akej zvukovke?Ja mam Sporty na live! a hraju dobre, rovnako ako v discmane a rovnako ako hrali ked som ich skusal v predajni a pripol mi ich na nejaky lepsi player.Je vsak pravda ze sluch. zosik som nemal ale nezdaju sa mi nevybudene.Původně odeslal NOD
C2D @ 3GHz + Ninja || 2GB RAM || Wide 20" p-mva LCD || M-Audio revo 5.1 || Sennheiser HD595 || Logitech G5 mouse
Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)