Ahoj, mám problém s deskou Asus A7V600-X. Známý si koupil Asus A7V600-X,sempronem 2500+ a ram V data 256Mb,
Ostatní věci měl starší. Sestavili jsme to a asi 3x při instalaci Win Xp se to kouslo, pomohl jen reset. Nakonec se nám to podařilo nainstalovat, ale Windows byly šíleně nestabilní, stačilo otevřít nějaký okno a kouslo se to. Zkusil jsem nastavit paměti na 333 Mhz ale stejné. Pomohlo jen podtaktování procesoru na 1400Mhz-to bylo vše ok.
Tak to bylo v prime i v memtestu v pohodě. Jakmile jsem to ale vrátil na 1750Mhz opět se sekal. Pamětí jsem vyzkoušel víc a všechny vyhazují v memtestu (když nechám procesor na 1750Mhz ) chyby.memtest se úplně rozsype na obrazovce. Jakmile poodtaktuju procesor je vše ok.
Ještě než jsem tohle věděl, objednal jsem tuhle desku do sestavy ze sempronem 2300+, přišla až když jsem tohle zjistil, takže jsem hned zkusil memtest, vše v pohodě na správné frekvenci procesoru. Nedalo mi to a zkusil jsem tam ten sempron 2500+, dělal to samé co v první desce, memtest se úplně rozsypal. Tak jsem si říkal že je KO procesor, když sem do desky vrátil semprona 2300+ a zkusil memtest tak se taky rozsypala obrazovka. ve windows je to v poho, ale když spustím hru restne se počítač-třeba po 5 min. Jsem docela zoufalej-myslíte že by jí mohl odprásknout procesor? Nevím co mám reklamovat. Díky za rady