Citace Původně odeslal Branik
Citace Původně odeslal Dominator
Citace Původně odeslal Dominator
neviem si dat rady z port forwardingom, chcel by som pouzit putty na bezne browsovanie pretoze som momentalne v Cine a clovek nikdy nevie kto tu monitoruje moje surfovanie. Problem je ze netusim ako nastavit tie porty.. skusal som vselico mozne .. proste neviem. Prihlasujem sa na creon.host.sk
bohuzel pres host.sk ti to nepojede :/ Je potreba mit nejlepe vlastni server.
nepojde? a to uz preco? trebars textove browsovanie cez lynx ide. .takze v com je problem? v tejto oblasti som dost duty...
fakt ne zkousel jsem to Tohle je dost ozehava zalezitost.. to by si potom mohl kde kdo presmerovavat porty co mu blokuje ISP apod... Proste na ssh tunel musi byt povolene urcite veci, co tam nemaj. Tedy jak rikam nikde free to asi nebude. Nejlepsi server znameho apod.
Ale no tak ludia... ved toto sme uz robili pred 5 rokmi na vyske.. akurat si nespominam na konfig, jednoducho sa pripojis cez putty na nejaky server kde mas shell konto a odtial idu vsetky requesty dalej. pricom v browseri nastavim ako proxy localhost + akysi port... cize browser sa "pripoji" na puttyhp putty na creona a mame tunnel a surfujeme...
no asi to fakt pujde jen na konkretni adresu jak psal MadCap a jeste by jsi tam imho musel mit ucet.. ja jsem si myslel ze to chces z venku k sobe.. to by pak slo.

Snad jedine zkusit nejakou Proxy co sifruje.. doufam ze neco takoveho je, proxy nepouzivam. - asi urcite neco bude.