neda mi to, ale "novy" monitor je pouze v nadpisu a da se to chapat i jako novy/jiny/lepsi (alespon ja to tak i obcas chapu, kdyz po mne chtej znamy slozit "novej" pocitac za cenu par tisic - tedy tim rozhodne nemyslej novej.Původně odeslal Keno*Raves
Chapu Vinc Blacka, ze pokud to neni pro nej a pokud "zakaznik" trva na skutecne novem monitoru, je samozrejme resenim jen nakup take skutecne noveho monitoru.
Ad mimo misu bych si dovolil tvrdit, ze jsi se svym tvrzeni "roku provozu" ty, je samozrejmy, ze monitor obecne starne, "vysvecuje se", a jeho obraz je proste relativne cim dal tim horsi.
Stejne tak jako u opravdu noveho monasu, kde mas maximalne vetsi sanci, ze kdyz se ti za rok a pul obraz skutecne podstatne zhorsi (nevim zrovna proc by mel, ale budiz) tak je mozny jej reklamovat s vice ci mene velkou uspesnosti. A to i proto, ze "kvalita obrazu" je slozena jak z objektivnich velicin, ktere jsou zmeritelne a otestovatelne a take ze subjetivniho vnimani uzivatele (nekdo treba nesnese 2 prouzky lehce viditelnejch "drzaku masky" u Trinitronu, nekdo zase tvrdi, ze invar ma podivny barvy atd atd.
A ze nevis jakej kousek sis koupil, no pokud si ho nechas poslat zabalenej PPLkem 300 km aniz bys ho videl, tak je mozny, ze ti skutecne ten obchod zabali tu nejvetsi hajtru, co ve skladu z tech dalsich 200 kusu, co se jim tam vali najdou, ale to uz je uplne od veci.![]()
Nicmene k threadu, pokud neco novyho, tak bych se sel podivat, nekma, kde ti v provozu ukazou Eiza, Sonaky, Dellem se taky vetsinou nic nezkazi, osobne bych ViewSonic zas tak nevyzdvihoval, vim, ze umeji udelat i slusny monitory (zvlast v Profi verzich) nicmene taky je to pak ViewSonic jenom tim napisem na monasu, elektronika ani banka asi nebude jejich vlastni tvorbou
A specielne u tyhle firmy mne odrazuje jeji pristup k LOW end produkci, na tu se skutecne neda koukat.
Muj nazor.

Odpověď s citací