Jo to by bylo dobry, alepson bych mel jistotu, ze ta T610 je proste pomalejsi a nevrtalo by mi to hlavou

Takhle to vypada z T68i (starej T-Mobile Centre, meril asi po kratsich sekcich, je to takovy hodne rozhazeny, ted novejsi "meric" ma hladsi krivky
Nicmene spicky pres 11KB/s, a celkove velmi slusnej prumer kolem 9-10KB/s.

T610 semo tamo spicka 10KB/s a zbytek cca. 8KB/s.

Jinak ohledne stability pripojeni a relativne stejny rychlosti si nemuzu ted stezovat, T68i se tak jednou 2x do tejdne restartuje, jinak beha skoro furt, T610 se mi za dobu co ho mam (par tydnu) ani jednou !!! neseknul, nerestartil, neschodil spojeni, coz povazuju skoro za uzasny, v tomhle je zase vybornej.
A na skoro vsech mistech, kde se konektuju v Praze je spojeni ted pomerne dobry, download minimalne tech cca. 4KB/s, ale vetsinou 6-8, vecer pres flashget se to bezproblemove vysplha na 8 i tech 10KB/s.
Jak rikam, pro "linkare" usmevny hodnoty, ale mne mobilita pripojeni odkudkoliv, bez toho, aniz bych founa vubec vyndal z kapsy docela vyhovuje.

A kdyz uz potrebuju neco vetsiho, reknu kamaradovi sitarovi, co se denne flaka za asi 8MB optikou, nebo co to ma za ultrarychlej bazmek