No jo no, je to tak.
Instalator Windows proste nemuze alespon napsat, ze tam je neznamy typ oddilu, microsoft proste linux ignoruje, takze instalator proste musi napsat nakou takovouhle trapnou chybu, necekam od nej, ze napise, ze tam je ext3 a ze ten nelze pouzit pro windows, to by bylo na windows moc.
Kdyby alespon nabehla instalace do te faze, ze bych mohl ty oddily odstranit, ale to ono ne. Smarjajozef proc to tak blbe udelali?
Nechtelo se mi vymontovavat disk, tak jsem radeji hledal a hledal, az jsem vygooglil bootovaci disketu windows 98, z te jsem to nahodil, spustil fdisk, tam jsem vymlatil ext3 oddily.
Potom uz instalace sla normalne. Dokonce mu nevadilo, ze je cely disk unformated. Myslel jsem, ze si chce nekam na disk ukladat naky temp soubory pro instalaci, proto mu vadi ext3 a hazi chyby. Ale to by pak hazel i na unformated, ne? Proste microsoft ignoruje linux a pak z toho vznikaji takovehle chyby. Ach jo. Tolik let sem nepracoval s disketou, co ma clovek delat, aby nainstaloval pitomy windows 2000 server.
No nic, tak je vyreseno. Necht ty windowsi dlouuho funguji, alespon microsofti rok.