Výsledky 1 až 11 z 11

Téma: Divny obraz po starte systemu

Junior Member
    Vliv
    0

Standardní Divny obraz po starte systemu

Ked zapnem PC tak mi normalne nabehne system , ale namiesto obrazovky s pouzivatelmi mam uplne rosypany obraz (same ciary,a jak keby to boli artefakty), a po nejakej dobre mam modru obrazovku a nejaky problem s ati*** (neviem co) , restartnem komp, a vsetko uz nabehne v poriadku. Vzdy mi to spravi ked prvy raz zapnem pc, ked restartnem vsetko v pohode. Scanoval som system - Ad-aware,SpyBot,NOD 32 a nic Sad pretaktovanie grafiky mam len ked si zapnem atitool (nemam ho nastaveny aby sa hned spustal po strarte win)... moze byt vadna grafika ? (vsimol som si ze mam v 3d marku 03 namiesto 3100 len 2900 bodov , aj ked to moze byt tym ze som menil desku)

Terorista karabínový mince Avatar uživatele PiT
    Vliv
    300

Standardní

Pokus sa popisat system - aspon grafiku, dosku, procesor a ram. Krystalovu gulu nemame.

Pokus sa nastavit v BIOSe namiesto AGP8x AGP4x...

Ked problem neprestane, vyskusat grafiku v inom PC, ked bude blbnut aj tam, reklamovat.
    And down we go again, under the relentless wawes, into the arms of calm breakers, into bayou of forgotten dreams
    Like sand slipping through my fingers, nothing ever lasts, ever will

Junior Member
    Vliv
    0

Standardní

celereon 1,7,256 ram,r sapphire 9550,shuttle av49pn (via pt800) agp 4x skusane,fw off... stale to iste,este skusim grafiku v inom compe

// zabudol som dodat, ze ked by mala nabehnut obrazovka s usermi,tak sa vypne monitor (strati signal), a ked asi po 1-2 sekundach nabehne,tak su tie divoke obrazce cez obrazovku

Standardní

Vypada to na problem s MB nebo zdrojem, mel jsem podobny problem, nez se mi odvaril ATX konektor na desce ( vyhorely vsechny vetve Vcc napajeni )

Vzdy to delalo pri zapinani compu, nebo pri praci na kompu do nekolika desitek minut ( svisle ruznobarevne prouzky, pocitac tuhej ), problem byl v tom, ze jak to prislo ( nahle ) tak to odeslo, ( tyto problemy sem mel tak max 3 dny ) a potom se to tvarilo, ze je vse ok, dokud se to nestalo znovu.
    Powered by Intel Core2Duo E6600 2.4 GHz " Conroe " coled by Scythe SCNJ-1100P Ninja Plus Rev.B on Gigabyte GA-965P-DS4 - Intel Broadwater P965, RAM 2x1 GB PC6400 DDR II on 128 bit, Leadtek GeForce 7900 GT 256 MB coled by ZALMAN VF900, 1.HDD Western Digital WD3200KS ( 320 GB SATA2 / 16 MB cache ), 2.HDD Western Digital WD3200KS ( 320 GB SATA2 / 16 MB cache ), LG GSA-H10A, LG GSA-4165B, Windows XP Pro Sp2 , OpenSuSE 10.2, Gentoo Linux

mrtvej brouk mince Avatar uživatele mISHA
    Vliv
    357

Standardní

jj take bych to typoval na konektor agp. mam tohle na jedne desce. proste nezvlada napajeni. anebo je v haji grafika. nutno vyzkouset.
    zaklepal nozickama, ale nastesti predtim stihl uvalet svou kulicku

Junior Member
    Vliv
    0

Standardní

len dufam ze to neni doskou, pretoze kvoli vadnemu agp slotu som kupoval novu dosku zajtra odskusam grafiku v druhom compe

Standardní

jaky ti vypisuje zdroj napeti?

Me tesne nez se odvaril MB a shorel zdroj, jsem mel misto 5V -> 4.19V ... a misto 12V -> 12.9V ( problem je ze do MB nevidis, takze jestli je v nektere vrsve DPL v MB mustek, tak to nezjistis )
    Mimochodem jsem zvedave jestli ten muj madr uznaji jako zarucni reklamaci
    ( odeslo to primo k vyrobci desky )
    Powered by Intel Core2Duo E6600 2.4 GHz " Conroe " coled by Scythe SCNJ-1100P Ninja Plus Rev.B on Gigabyte GA-965P-DS4 - Intel Broadwater P965, RAM 2x1 GB PC6400 DDR II on 128 bit, Leadtek GeForce 7900 GT 256 MB coled by ZALMAN VF900, 1.HDD Western Digital WD3200KS ( 320 GB SATA2 / 16 MB cache ), 2.HDD Western Digital WD3200KS ( 320 GB SATA2 / 16 MB cache ), LG GSA-H10A, LG GSA-4165B, Windows XP Pro Sp2 , OpenSuSE 10.2, Gentoo Linux

Junior Member
    Vliv
    0

Standardní

Citace Původně odeslal millhouse.meil
    jaky ti vypisuje zdroj napeti?

Me tesne nez se odvaril MB a shorel zdroj, jsem mel misto 5V -> 4.19V ... a misto 12V -> 12.9V ( problem je ze do MB nevidis, takze jestli je v nektere vrsve DPL v MB mustek, tak to nezjistis )
    Mimochodem jsem zvedave jestli ten muj madr uznaji jako zarucni reklamaci
    ( odeslo to primo k vyrobci desky )
    Speedfan - +3,3 V - 3,39 V
    +5 V - 5,08 V
    +12V - 10,82 V
    -12V - -7,51 V
    -5V - 3,79 V
    +5V - 5,00 V

no jaksi mi kolise +12V vetva a na -5V vetve mi ukazuje +3,79 V no ale grafikou to neni, skusal som u kamarata

mrtvej brouk mince Avatar uživatele mISHA
    Vliv
    357

Standardní

rozhodne se podivej do biosu. speedfan muze fixlovat. ovsem pokud budes mit i v biosu tu 12V vetev takovouhle, tak okamzite ten zdroj vyhod!
    zaklepal nozickama, ale nastesti predtim stihl uvalet svou kulicku

Junior Member
    Vliv
    0

Standardní

no v BIOSe neni su jednotlive vetvy,iba Vcore a pod. asi to bude zdrojom, ked vychladne asi tu zostavu neutiahne, skusal som u kamarata, a tam grafika fachala

Senior Member Avatar uživatele Strby
    Vliv
    274

Standardní

ani bios neni vzdy presna nejlepe multimetr
    my friend on the road: IBM R61 + Octavia Combi TDI

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání