Filtry - při zpracování ve Virtual Dubu, ale to, co chceš slyšet, je, že používám DScaler a jeho filtry - takže mám neprokládaný obraz v plných 768*576, což MMC neumí, protože a) prokládá, b) pokud nemá prokládat, sníží rozlišení na neúnosných 384*288. S ATV si to chce vyhrát, ladění a nastavování je na první pohled poněkud kostrbaté (ale jen na první pohled) a pod ATV lze nahrávat i na mojí domácí sestavě v plném PALu (768*576) s odstraněným prokladem i denoise filtry z DScaleru... Perfektní. DScaler mám na sledování TV a teletext (který MMC pod XP s TVW neumí), ATV na nahrávání. Mimochodem DS při hokeji netrhá a je neprokládaný - bez proužků ;-), stačí si (opět) pohrát s nastavením.Původně odeslal Harry
ad Genius
S navrhovaným Geniusem souhlasím, oblíbený je právem. Ta Geniuska je dost levná, za těch 1089 stojí, ale ještě je nutno si sehnat (správně bych měl napsat koupit) Fly2000TV - přibalený program za moc (alespoň tedy v ještě nedávné minulosti) nestál - spíše byl nepoužitelný, což ale mohu tvrdit i o MMC, které jsem naposledy rozchodil jako 6.4 pod W98). V monu nespatřuju nějaký problém, těch 500 mi za tu ATInu ovšem nijak moc nepřipadá, protože svou práci taky vykoná a za ty prachy určitě stojí.
Co se týče kvality obrazu, Geniuska by měla být lepší na kabelovky (nemám možnost vyzkoušet), ale má o něco citlivější tuner a trochu lepší obraz při použití pokojové antény. Ze společné v paneláku ovšem má lepší obraz ten TV Wonder (nezrní a neproužkuje (tolik)).