Citace Původně odeslal Halen
Citace Původně odeslal Arteee
Citace Původně odeslal mfk
a dost velke napatie je na zemi monitora dobre supy to dava
Na zemi nebo na kostre monitoru checkni zapojeni zasuvky, jestli neni faze treba na koliku ... nesmejte se, uz sem videl vrucici pracku, proste nekomu je to jedno a $5 a 6 mu nic nerikaji.
Ja bych to jeste zkusil upresnit - checknout jestli neni v zasuvce STAREJ typ rozdvojky, co na jedny strane otaci fazi !!!
nie nie, zapojenie je spravne, lava zdierka faza, prava + kolik nulak .. problem rozvodky poznam .. na vlastnej kozi

proste .. vytiahnem monitor zo zasuvky, dotknem sa kolika, auu - supa (zabit ma to ofkoz nezabije).. prilozim skusacku ku koliku v 6-zasuvke (koncovka na predlzovaku) - nic, pripojim monas, dam skusacku na kolik - diodka svieti .. (merak nemam)

no ale k dalsiemu nemilemu zisteniu .. ako som uz spominal, od vyrovnavacich kondikov v zdroji som odpajil tu zem, robil tam sarapatu monitor, takze zem od monitora odpojena .. rusenie zmizlo, tak som skusil uzemnit kostru PC, a rusenie mam spat

ps: a akom coax filtre sa bavime ? problem som riesil v radioamaterovi a nic take mi nebolo spomenute, potreboval by som presny nazov toho 'zariadenia'