Výsledky 1 až 8 z 8

Téma: Uzivatelske ucty v XP

Standardní Uzivatelske ucty v XP

neznáte někdo nějakej šikovnej prográmek(freeware) pro XP, kde bych mohl nadefinovat přesný práva uživatelských účtů? Správa účtů v xp je dost chabá... Mám na mysli např. zákaz modifikace C (systémových souborů), zakázat instalace a změny nastavení, zakázat internet apod.. díky
    mb: MSI K8N Neo2 Ultra Platinum cpu:AMD Athlon 64 3000+ s939 gpu:Club3D 6600GT nVidia 128MB hdd: WD 250GB sata ram: 1,3GB Samsung c.l 2.5, zdroj ATX 450W Levicom

Senior Member Avatar uživatele honzAK
    Vliv
    299

Standardní

zkus www.regino.sk, neni to primo na profily ale jde tam zakazat spoustu veci je to freeware.

Standardní Re: Uzivatelske ucty v XP

Citace Původně odeslal seuss
    ...Správa účtů v xp je dost chabá... Mám na mysli např. zákaz modifikace C (systémových souborů), zakázat instalace a změny nastavení, zakázat internet apod.. díky
    Tak patrne neznas Windows - tohle vsechno se da nastavit skoro vyhradne pres Windowsacke konzoly, zatim jsem nevidel program, ktery by toho umel omezit vice.

Programky typu Regino atd. delaji neco trochu jineho nez chces.

Citace Původně odeslal iv93611
    ...Správa účtů v xp je dost chabá... Mám na mysli např. zákaz modifikace C (systémových souborů), zakázat instalace a změny nastavení, zakázat internet apod.. díky
    Tak patrne neznas Windows - tohle vsechno se da nastavit skoro vyhradne pres Windowsacke konzoly, zatim jsem nevidel program, ktery by toho umel omezit vice.

Programky typu Regino atd. delaji neco trochu jineho nez chces.
    tak mi řekni kdo wokna zná...
    proto se tady ptám
    jak je to tedy s těmi konzolemi?
    mb: MSI K8N Neo2 Ultra Platinum cpu:AMD Athlon 64 3000+ s939 gpu:Club3D 6600GT nVidia 128MB hdd: WD 250GB sata ram: 1,3GB Samsung c.l 2.5, zdroj ATX 450W Levicom

Start -> Spustit a das treba secpol.msc nebo secpol.msc /s
    podle toho co potrebujes. Nejakou chvili trva, nez clovek pochopi co ty polozky znamenaji, ale tam jde nastavit skoro vsechno.

Citace Původně odeslal iv93611
    Start -> Spustit a das treba secpol.msc nebo secpol.msc /s
    podle toho co potrebujes. Nejakou chvili trva, nez clovek pochopi co ty polozky znamenaji, ale tam jde nastavit skoro vsechno.
    díky. neznáš nějakej dobrej web o používání secpol.msc?

neznáte někdo nějakej šikovnej prográmek(freeware) pro XP, kde bych mohl nadefinovat přesný práva uživatelských účtů? Správa účtů v xp je dost chabá... Mám na mysli např. zákaz modifikace C (systémových souborů), zakázat instalace a změny nastavení, zakázat internet apod.. díky
    To co jsi tady vyjmenoval se nastavuje na nekolika mistech Woken. Nenapsal jsi ale, jestli chces omezit jeden komp, protoze ti tam leze maly bracha nebo mas kompy ve firemni siti..
    Vetsinu z pozadovaneho zajistit tak, ze uzivatele nebudou Admini ani Power Users.

NOVY POCITAC: P4 3GHz HT, 2.5GB RAM (Geil), ATI X1950 Pro 256MB, DVD*RW Samsung 203, ATI TV Wonder VE, USB tuner Acer Volar Hybrid VX, DVD-ROM Toshiba M1712, 19" CRT, Iomega ZIP IDE, ADSL WiFi modem/router, backup:Microcom DeskPorte 56K, LPT: HP950, M$ Explorer 3.0 mouse, 500W Fortron BlueStorm II.
    STARY POCITAC:
    Abit BH6 v1.0(bios SS), Celer 850@952+redukce, 512MB RAM, GeForce neco, Samsung SpinPoint 160GB ATA a neco v supliku na radici Kouwell, DVD*RW LG, 17" ViewPoint 1795VCT, Microcom 10Mbit s(h)itovka, 350W Fortron, zvuk Media Forte FM tuner & Sound Galaxy Washington 16 ISA ;o)
    WORK: Dell Latitude D630

Citace Původně odeslal Harry
    To co jsi tady vyjmenoval se nastavuje na nekolika mistech Woken. Nenapsal jsi ale, jestli chces omezit jeden komp, protoze ti tam leze maly bracha nebo mas kompy ve firemni siti..
    Vetsinu z pozadovaneho zajistit tak, ze uzivatele nebudou Admini ani Power Users.
    už se v tom hrabu... xpéčka sou na tohle docela good.. hlavně se mi líbí jejich konzole...chci omezit jeden komp s více učtama...

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání