Výsledky 1 až 3 z 3

Téma: chello plus

Standardní chello plus

Mam doma chello plus na dvoch pc. Na oboch je winxp, dhcp pridelovanie ip adries, automaticke zistovanie dns, proxy automatika. Prepojene su cez switch smc-ez6505tx. Problem je v tom ze sa mi obcas stane ze net z nicoho nic vypne. PC sa snazi komunikovat s modemom ale komunikacia neprebieha. Skusal som vymenit kable, poprehadzovat kable v switche ale nic zatial nepomoholo. Jedine co mi vzdy pomoze je vypnut modem, vypnut switch a po chvili ich opat zapnut a net fici normalne.
    Ak iba vypnem modem a switch necham zapnuty a nasledne zapnem modem tak ho ten switch vobec nevie deteknut ze by bol zapojeny V switchi by ale chyba byt nemala lebo niekedy to fici aj cely den bez problemu.

Niekedy sa tento cely postup opakuje aj viackrat za sebou, pricom net v tom pripade nejde ani na jednom z kompov.

Mohli by ste mi niekto poradit?

EDIT: tak este jedna zaujmava vec. Ja som na svojom pc na nete. Ale akonahle ide foter s notebookom na net tak to po chvili nejde nikomu z nas.
    EDIT2: vypada to na blby switch, pretoze mi to uz zacalo robit aj ked je iba jeden komp na nete

Standardní

a mezi sebou se videj nebo taky ne ?
    Hrrrr, will you stop using people as human driven search engines? Google.com has all the answers you need.

Standardní

Medzi sebou sa vidia ked odpojim net ale su tam timeouty (ping v loope) aj pred aj po vymene kabla. Vidia sa aj ked su na nete ale iba dakych 5-15 minut kym to ide.

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání