Výsledky 1 až 2 z 2

Téma: K7N2Delta 2 - asi mi odesel 3 DIMM slot

Junior Member
    Vliv
    0

Standardní K7N2Delta 2 - asi mi odesel 3 DIMM slot

Nazdarek - jsem bezradny - nechal jsem bezet prez noc - jako mnohokrat - rano byl zatuhlej - restart a zacalo to rvat (dlouhý pipani) ze to ma problem s pametma. mel jsem je v 1 a 3 banku - kvuli Dual DDR, kdyz jsem ji vyndal ze tretiho (ten oddelene od ostatnich) pak se komp normalne rozjel - i s obema pametma v 1a2 banku. Ale jakmile nejakou dam do toho tretiho tak konec. Zkousel jsem u novej BIOS- bezvysledne -

Mate nejakou radu - nebo reklamace - je mi divny ze by odesel takhle divne za behu
    AMD A643000+,ASUS A8N-E, 2x512 MB 400, FX6600LE , Seagate Barracuda V 160GB/8MB, DVDRW LG

Senior Member Avatar uživatele Lada Kolar
    Věk
    39
    Vliv
    276

Standardní Re: K7N2Delta 2 - asi mi odesel 3 DIMM slot

Citace Původně odeslal M@verick
    Nazdarek - jsem bezradny - nechal jsem bezet prez noc - jako mnohokrat - rano byl zatuhlej - restart a zacalo to rvat (dlouhý pipani) ze to ma problem s pametma. mel jsem je v 1 a 3 banku - kvuli Dual DDR, kdyz jsem ji vyndal ze tretiho (ten oddelene od ostatnich) pak se komp normalne rozjel - i s obema pametma v 1a2 banku. Ale jakmile nejakou dam do toho tretiho tak konec. Zkousel jsem u novej BIOS- bezvysledne -

Mate nejakou radu - nebo reklamace - je mi divny ze by odesel takhle divne za behu
    reklamuj, tyhle desky bohužel mají tendenci docela často odcházet '' takhle divně''
    Some parts of this post may be considered violent or cruel

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání