Stránka 1 z 2 12 PosledníPoslední
Výsledky 1 až 25 z 26

Téma: FX5900XT a ovladace ??

Standardní FX5900XT a ovladace ??

Panove mam problem s ovladaci. Zkousel sem 44.03, 44.67 Starstorm,53.03 , 71.81WHQL a nejake 61.xx.

Se 44.03 a 44.67 je vykon v poradku, vetsinou se nic nehryze az treba na Wings of War kde se to nepravidelne kouse.

53.03, 61.xx a 71.81 vykon jde dost dolu. Treba 3Dmark03 Proxycon poklesne z 35FPS jen na 10FPS ... a navic mi s nemi tuhne HL2 resp sem ho vcera vubec nerozjel protoze se to hryzalo v prubehu intra stylem prohlizeni diapozitivu.

Mate nejake overene ovladace pro FX5900 ?? vcera sem si hral cely vecer az do pulnoci a stejne sem zadny dobry nenesel (resp. z tech co mam doma)

Diky Nak
    Athlon XP-M 2,4GHz
    Komentáře, rady a postřehy autora, uveřejněné v diskuzích jsou vyjádřením jeho subjektivních názorů a autor při jejich uplatnění třetí osobou nenese žádnou právní ani odbornou odpovědnost.

Standardní

Na tejto grafike (FX5900XT, WinXP) som pouzival 61.77 a teraz tam mam 66.77 u oboch ziadny problem. A v HL2 tiez OK! (teda ak neberem ten problem s DX9, ale to je o niecom inom).
    Skusal si to aj na netaktovanej grafike?
    Blue PC = RC5-72 Power 5.3 MKeys/s

Standardní

Ok diky moc od rana uz sosam ruzny drivery dokonce i od ASUSu 56.55 a 66.72 ... tak sem zvedav...opet si budu doma hrat. Nak

BTW grafiku mam taktovanou porad 450/800MHz
    Athlon XP-M 2,4GHz
    Komentáře, rady a postřehy autora, uveřejněné v diskuzích jsou vyjádřením jeho subjektivních názorů a autor při jejich uplatnění třetí osobou nenese žádnou právní ani odbornou odpovědnost.

Standardní

pockat, pockat - problem je v biose tej ASUSky

...vsetky forceware na nej behaju korektne

...problem je v tom, ze ked 5900vku od Asusu pretaktujes (ci uz cez coolbits, rivatuner alebo nieco ine) a pouzijes ForceWare 6x.xx alebo 7x.xx tak vypocetny vykon klesne na 1/3 povodneho vykonu - pomoze len odinstalovat a nanovo nainstalovat drivery

...riesenia su dve:

a) flashnut tam bios od inej firmy, mne sa na tej karte osvedcil modnuty bios z Leadteku

b) netaktovat
    VOCAL POST MESSAGE: System Failed CPU Test...System Failed CPU Test...System Failed CPU Test...System Failed CPU Test...

Standardní

No mam stazeny BIOS z Leadteku A350TXH tusim .. s modnutym napajenim a casovanim pameti. No do flashe se mi moc nechce nerad bych tu kartu znicil.

Takze presne muj typ V9950SE si flashnul Biosem z Ledateku a jel ok? Flaskoval si NVflashem ? a kerou verzi? dik Nak

Jeste me napadlo co moznost zmenit defaultni frekv primo v Bisou na moje overene tj. 450/800 ?? pak to pojede i s novymi drivery?
    Athlon XP-M 2,4GHz

Standardní

Citace Původně odeslal Nakadah Al Jaffa
    No mam stazeny BIOS z Leadteku A350TXH tusim .. s modnutym napajenim a casovanim pameti. No do flashe se mi moc nechce nerad bych tu kartu znicil.

Takze presne muj typ V9950SE si flashnul Biosem z Ledateku a jel ok? Flaskoval si NVflashem ? a kerou verzi? dik Nak

Jeste me napadlo co moznost zmenit defaultni frekv primo v Bisou na moje overene tj. 450/800 ?? pak to pojede i s novymi drivery?
    ...no moja bola ASUS V9950GE - ale od V9950SE sa lisila len pribalom hernych CD, aj v biose bol nazov V9950SE

...flashoval som tam nejaky modnuty Leadtek bios od Dr.Inferna (http://i6or.szm.sk/temp/Leadtek.Mod.zip) pomocou nvflash 4.41 (nvflash -p -u -f blabla.rom) ale dojdes o TV-out

...v ASUSackom biose takty v NiBiTore nezmenis - teda zmenis, ale karta po flashnuti pofici aj tak na tych povodnych 400/700, lebo ASUSacke bisoy na FX5900vkach (a asi aj 6800vkach) maju inu strukturu ako od ostatnych vyrobcov
    VOCAL POST MESSAGE: System Failed CPU Test...System Failed CPU Test...System Failed CPU Test...System Failed CPU Test...

Standardní

OK presne ten leadtek mam stazeny, nvflash uz sem stahnul taky..TV-Out mi nevadi nemam TV moje PC je moje TV

Jeste obligatni otazecku, na jaky frekv si se dostal s timhle biosem?
    Moje zjistene stabilni frekvence hodi 5700b 3dmark03 (44.67 Starstorm)

Nak
    Athlon XP-M 2,4GHz

Standardní

OK presne ten leadtek mam stazeny, nvflash uz sem stahnul taky..TV-Out mi nevadi nemam TV moje PC je moje TV

Jeste obligatni otazecku, na jaky frekv si se dostal s timhle biosem?
    Moje zjistene stabilni frekvence hodi 5700b 3dmark03 (44.67 Starstorm)

Nak
    ...uz si nepametam, ale tusim GPU 460~470MHz, ale Memory si pametam 940MHz

Standardní

Tak to je do pohody ted sem nibitorem 2.0 prohlizel bios z toho leadteku a nema definovany napajeni pro throtling resp neni ta volba aktvini a pro timing to pise not unified timing A table. Hlavne me zarazilo pro 3D jen 1,4V...ale da se to zmenit na 1,5V...

Delal si neco s tim biosem nebo si ho tam flashnul tak jak byl? Nak
    Athlon XP-M 2,4GHz

Standardní

Tak to je do pohody ted sem nibitorem 2.0 prohlizel bios z toho leadteku a nema definovany napajeni pro throtling resp neni ta volba aktvini a pro timing to pise not unified timing A table. Hlavne me zarazilo pro 3D jen 1,4V...ale da se to zmenit na 1,5V...

Delal si neco s tim biosem nebo si ho tam flashnul tak jak byl? Nak
    ...len som upravil frekvencie GPU a MEM

Standardní

Ok diky....Nak
    Athlon XP-M 2,4GHz

Standardní

Takze flashovani se podarilo a dokonce fungovalo prepinani 2D a 3D taktovani, ukazatel teploty, a karta jela v pohode i s novymi ovladaci 61.72,71.81 etc.

Nicmene i kdyz pameti sly nahodit na 900MHz tak vysledny vykon by skoro stejny jako s ASUS biosem a 800MHz

Navic jadro s vodnim chlazenim a napajenim 1,5V neslo hodit na vic nez 462MHz a i tak se po chvili behem hrani seklo. Kdo vi kolik to napajeni skutecne bylo. HW Vmod je asi to jedine prave a kuli tomu nebudu kartu nicit. Takze sem nakonec vratil zpet origo bios a detonatory 44.03.

Vykon je 5700b v 3dmark03 (vse max kvalita) a WoW se dokonce seka uz min. Treba to dvouhodinove badani a prehravani nejak pomohlo

Nak
    Athlon XP-M 2,4GHz

Standardní

...your choice

...ale ked uz chces zostat u povodneho biosu a tym padom starsich driverov, tak ti nemozem nez nedoporucit StarForce 56.72x od Xearo001

Download
    FileSize: 7.1MB

Standardní

Ok diky zitra sosnu Nak
    Athlon XP-M 2,4GHz

Standardní

Takze s 56.72X Starstorm sem sice konecne rozjel HL2 nicmene celkovy vykon oproti 44.03 klesnul o par % nakonec sem tam jen tak nahral 44.67 Starstorm a ejhle HL2 jede a vykone je tam kde byl. No proste haluzna. Nak
    Athlon XP-M 2,4GHz

Moderátor Avatar uživatele Over
    Věk
    52
    Vliv
    312

Standardní

no pro řadu FX59xx na hraní her je pořád nejlepší 56.72...max. kompatibilita a vyrovnaný výkon ve většině her a slušnej IQ.

Standardní

Myslis originalni 56.72 nebo upravene 56.72 napr. Starstorm ?? Ja se stejne chystam ne reinstal pc, po mych pokusech s ovladaci a SP2 je to nejake cele zpomale, OS bootuje ponekud dele nez predtim. No proste je lepsi zacit znova. Dik Nak
    Athlon XP-M 2,4GHz

Standardní

já jsem vyzkoušel asi 5-6 verzí a dle 3DMarku03 ... ve výkonech jsou pro mě nejlepší 67.03 !
    Athlon XP 2400+ (2GHz) - MSI KT6V-LSR - VIA K7 KT600
    DDR 512MB RAM 400MHz - GigaByte MAYA GV-N66T128VP 128MB
    120GB 8MB WD, LG 4163B, Hyundai IQ L70B 17\", Win XP

Standardní

Jestli mohu se svou troškou postřehů přispět.Zkoušel jsem nové detonátory od Guru 75.90 a 76.10,výkon byl slušný,v3DMarku 5620 bodů/grafika na 460/760,CPU Athon XP3200+.Ale nespustil jsem na příklad hru The Chronicles of Riddick.Vrátil jsem se k oficiálním detonátorům nVidie 71.84,mám sice v 3DMarku asi o 50 bodíků méně,ale všechny hry jedou v pohodě
    Asus M2N-SLI Deluxe
    AMD Athlon 64 X2 5600+
    3GB Kingston DIMM DDR II 800MHz
    Leadtek Winfast PX8800GTS 640MB

Standardní

Jo grafika je MSI FX5900XT VTD128
    Asus M2N-SLI Deluxe
    AMD Athlon 64 X2 5600+
    3GB Kingston DIMM DDR II 800MHz
    Leadtek Winfast PX8800GTS 640MB

Standardní

Kazdy novy se mi zda lepsi,,nyni mam FW 76.10 ,TV out je perfektni,taktovat jde i kdyz nemusim,modnul sem si muj bios a hry jedou taky dobre-hraju malo ale kdyz tak NFSU2 a HL2a jede to paradne.Vykon viz takty v podpise 03-6100 05-1290,co ty nove 76.41 skousel ste je nekdo?
    |Intel 2Coreduo 7300||2000mhz||Vista business||GPU-ATI HD2400||RAM-2G DDR2||250G SATA|

Standardní

Citace Původně odeslal reifik
    ...Zkoušel jsem nové detonátory od Guru 75.90 a 76.10,výkon byl slušný,v3DMarku 5620 bodů/grafika na 460/760,CPU Athon XP3200+.Ale nespustil jsem na příklad hru The Chronicles of Riddick...
    ...je to kvoli ovladacu na OpenGL, ktory je vo verzii 2.0, staci nainstalovat RivaTuner a nastavit: Main-> Driver Settings-> OpenGL Settings-> Compatability: 1.5 alebo menej

...alebo pockat na nejaky patch

Standardní

Takze vyreseno nalezenim optimalnich ovladacu verze 61.77, Nove hry slapou paradne a vykon je v poradku. Nak
    Athlon XP-M 2,4GHz

Standardní

Citace Původně odeslal Over
    no pro řadu FX59xx na hraní her je pořád nejlepší 56.72...max. kompatibilita a vyrovnaný výkon ve většině her a slušnej IQ.
    ano.tyhlety 56.72ky jsem nikdy nemel ale musim s tebou souhlasit.treba v 3DMarku se mi vykon oproti nejnovejsim zvedl a ne o malo skoro 150bodu.. hm a momentalne se prohanim v NFSU2 a tam zustal vykon stejny.takze pokud to nebude nezbytne nejspis neni treba cpat tam nove a nove drivery..a treba o proti tem 76.10 se mi zda hezci obraz. je to mozne?
    |Intel 2Coreduo 7300||2000mhz||Vista business||GPU-ATI HD2400||RAM-2G DDR2||250G SATA|

Standardní

dostala se mi do ruky gamesa Chronicle of riddick,jak to pojede s temahle driverama? 56.72 ony podporuji ten pixel 1.3? ne? nebo nebude lepsi pouzit ty novejsi forceware s plnou podporou open gl? zatim mam na disku strasne malo mista ale az se mi to uvolni rad si to zahraju tak mam ty ovladace vymenit? myslim ,ze prave treba na 76.10 ta hra nejde? ne?

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání