Citace Původně odeslal zdenekxy
No to víš, já se na to kouká troch jinak než ty. Když se podívám tak tři roky zpátky tak je to docela suma, nejdřív stereo bedničky za 800,- následoval Hercules za 2 100,- k tomu sluchátka Panasonic za 1 200,- a poslední Creative GigaWorks S750 THX s příslušenstvím ( stojany a kabely ) jsem za to dal 15 000,- no všechno jsem po chvilce prodal a daroval . Všechno to byli vyhozené peníze za šrot . Teď jsem konečně pochopil že pokud chci kvalitní zvuk, věrný, nezkreslený, bez šumů a jiných deformací a degradací musím u toho přemýšlet. A za slušný výrobek se prostě musí zaplatit. A tak jsem se dal do stavby audio systému, sluchátka, zesilovač, zdroj pro zesilovač, CD player. Holt nejsem tak bohatej abych si to došel koupit hned. Když to budu mít příští rok v létě tak budu šťastnej, a bude to spousta odříkání a těch přesčasů.
Takže tvrdit že ty bedny jsou drahý neni tak úplně pravda. Je to otázka co od toho chci !! Chrčítka nebo kvalitní a věrnou reprodukci .
Nelze, než souhlasit, avšak tvůj postoj je trošičku jinde, než ten, ze kterého důvodu jsem vložil ony JBLka. Tady v tom threadu již delší dobu rozebíráme dostupné a slušně hrající komponenty za ještě zajímavější ceny, většinou pro začínající posluchače. CEstu, kterou si zvolil ty, nelze udělat "z fleku". Kaaždý bohužel musí projít Tím, čím jsi si prošel ty, protože jedině tak lze v sobě najít odpovědi na otázky, co vlastně v tomto směru chceme a potřebujeme. K tvému výběru Ti blahopřeji, většina zdejších uživatelů to však nepotřebuje v takové kvalitě, spíš se tu rozebírají zajímavé nabídky za opravdu lidové ceny, prostě přesně styl uvedených JBL. Takže se to pokus pochopit a podívat se na to z jiného, než vlastního pohledu.