Zdar!! Když si zapnu TV Out pro přehrávání TV, monitor (LCD) se mi samozřejmě taky přepne do 1024/768 a rozm*dají se mi ikony na ploše a pokaždé je musím uspořádat nanovo.
Existuje něco, co by zachoval uskupení ikon napořád? Díky
Zdar!! Když si zapnu TV Out pro přehrávání TV, monitor (LCD) se mi samozřejmě taky přepne do 1024/768 a rozm*dají se mi ikony na ploše a pokaždé je musím uspořádat nanovo.
Existuje něco, co by zachoval uskupení ikon napořád? Díky
Velmi doporucuju tohle
http://www.slunecnice.cz/product/Des...osition-Saver/
jednim tlacitkem save, druhym restore, lze to spoustet i jako davku
Action stations, action stations. Set condition one throughout the ship. This is not a drill.
Není to storpocentní... vždy to nechá pár ikon rozházených
To je marnej bojSice na to je hald utilitek, ale o to aby se člověk staral a to se mi fakt nechce. Já sem tohle vzdal a ikony, co mam na ploše (je jich minimum), mam uspořádaný tak, aby se při změně do 640*480 ani nehnuly
![]()
Oblíbený programy pouštim ze "Snadného spuštění" a zbytek z Tray Commander Lite (je zadara). Takže to nějak neřešim.![]()
...všechno lze nějak udělat, otázkou je jak...
ATI Tray Tools umí ukládat pozice ikon a funguje to dobře.
používam iconoid (http://www.sillysot.com/) -- umí kromě spousty dalších věcí uložit relativně pozice ikon na ploše a při změně rozlišení je přenastaví
![]()
I. AMD Phenom II X4 955 (HDX955WFK4DGM) [3200,1.15V-800,0.95V] | Ninja Mini (passive in windtunnel) | GB MA78GPM-DS2H | 2x4GB | Sapphire Radeon HD 4670 Ultimate | Corsair Force Series 60GB + Samsung HD502HJ | Pioneer DVR-111 | Dell U2410f + HP L2245w on Neo-Flex stand | Creative T20/portaPro | Logitech UltraX + Genius Maurus | silenced Asus TM210 (with NF-B9) + Chieftec 300W (CTP-300-12G) | Fedora
II. Acer Switch 10 (Z3735F/64GB/FHD) + Dell Active Stylus
III. ZyXEL NSA210 + WD20EARS
ATi Tools super, ale je fakt, že je to marný boj![]()
Caute,
viete niekto KAM si Widle ukladaju polohu ikoniek, napr. na ploche? Mam tu vela PC a decka mi velmi radi prehadzuju ikony tak rozmyslam, ze by som si spravil skript a pri kazdom starte by som si to obnovil.
Externu aplikaciu na to nechcem, su to stare sroty a zabordelovat to programami, ktorych funkciu vyuzijem iba kvoli tomuto sa mi moc nechce![]()
Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)