Takze zacnem asi takto: po mesiaci testovania noveho PC som dosiel na jeden zaludny problemik vcera vecer. Vyzera asi takto ked zapnem PC normalne nabehne do Win XP a je jedno co robim (ci pustam nejaku aplikaciu) alebo nerobim nic. Ked vypnem PC a zapnem ho napr. tak za 5 minut opet tak ani nenabootuje len mi na doske Epox 8RDA3+ vypise znak 25 - co podla manualu od dosky znamena RESERVED. Po XYZ roznych testovania odpajaniach periferii vymeny za ine zdroje reinstalacie WINXP a podobne som zistil ze tomu pomoze len ak vyberiem z grafickej pridavne napajanie alebo vytiahnem kabel co je v zdroji zo stavy. Ak vyberiem kartu PC nabehne hned ak kabel tak musim nechat zdroj tak 1-2 minuty potom zapnem a ono to ide.
Zaujmave na tom je aj to ze ak zapnem PC a nenecham ho nabehnut do WIN ale po par sekundach vypnem a zapnem opet tak vsetko ide ok.
Mozno to neviem presne opisat ale ide mi o to ze ak mi PC nabehne do Win a ja ho potom to je jedno po akej dlhej dobe vypnem a potom opet zapnem tak mi nenabehne iba mi hodi na doske hlasku 25 na obrazovke Override a piska.
Ako mam uz s toho znicene nervy a teraz neviem cim to je dnes este vyskusam tu kartu s inou doskou a ak to bude robit aj tam tak mi please povedzte ci sa takyto problem da reklamovat(((
Este moja zostava:
Epox 8rda3+
XP 1700 +
512 MB Twinmos 400 cl2,5
80 GB Maxtor 7200 2 Mb
SB live 5+1
Asus CD-RW 52/52/24
LG 4163B
Suflik na disk 133
1,44 mechanika
300W enermax alebo 500W Mercury