Asuskovy GT(TD) za tu peknou cenu maj pouze DDR pameti(tzn stejne jako obyc 6800) s taktem 700 Mhz a 350MHz na jadre.
Leadtek ma DDR3 pameti na 1000Mhz a 350Mhz jadro.
Ta drazsi asuska s 256MB ma taky jen DDR 700Mhz pameti pokud nema na krabici vyslovene uvedeno DDR3.
Asuska GT s DDR3 by nemela mit pridomek TD ale ciste 9999GT nebo GT deluxe.
V podstate ta prvni varianta je to,ze si koupis 6800 obyc,odemknes ji(neni 100%,mnohem min) a trochu nataktis.A za to chtit 9,5k je zlodejna,proste Ausus predrazenej.
Naproti tomu,ten leadtek ma prej vetsi reklamace,padlo to zde na foru nebo sem to nekde takle cetl.
Jinak jestli chces Nvidii vyslovene,Xima tu na foru prodava ten GT leadtek za 8,9k a obyc club3d 6800 za 6,5k s dani,staci juknout do bazaru,nez kupovat drahej ausus v obchode
Jak rikal Ladron,asi bys mel lepsi novy streva nez grafiku.Otazka taky,mas na tu grafiku zdroj??Zadny 300W to neutahne,minimalne 350W fortron nebo lepe chill 400W atp
Imho tvoje soucasna sestava ma slusnej vykon,jestli chces citelne pridat,porid A64,poznas to nejen v hrach(v pripade lepsi grafiky)
Ono by sis urcite zvysil detaily a max fps,ale co Min fps,to je mnohem dulezitejsi