Citace Původně odeslal MadCap
ja mam z 3XX canonov zmiesane pocity ... ak 350D neni v kvalite vyhotovenia a konstrukcie tela o HODNE lepsia ako 300D, ktora je fakt drsne plastova a mal som s nou pocit ako zo smelinarskeho trhu. viem ze je o dost lacnejsi mometnalne ako ine lacne dslr ale takto "usetrit" by som teda fakt nechcel aj ked sa s tym samozrejme da zit tiez velkost 350D ide uz do extremu miaturnostou, kto ma vacsie pracky vie o com hovorim
Tak mam prve zmiesane pocity z 350d - vyskusal som ho len par minut v niekolkych obchodoch (bolo mi blbe sa v jednom hrat 15 minut a v podstate nemat zaujem, tak som to rozhodil do styroch obchodov). Plasty - ovela lepsie, nez 300d, povrch nie je hladky, ale drsny, podobny d70. Velkost je naozaj velmi mala - uz s nasadenym objektivom 18-55mm a 28-80mm sa fotak straca. Neviem si ho predstavit s 17-85mm, alebo nejakym poriadnym teleobjektivom. Nemam velke ruky, ale fotak som nedokazal pravackou chytit nejak rozumne, malicek sa mi uz na grip nevosiel. Okrem toho, grip ma velmi malu hlbku, takze mi to vykrucalo ruku do divnych uhlov (ani prsty nemam nejak moc dlhe). 300d sa oproti tomu drzi neporovnatelne lepsie - az na ten hladky plast.