Výsledky hlasování: Jaký browser používáte?

Hlasující
247. Nemůžete hlasovat
  • Other...

1 0,40%
  • Maxthon

8 3,24%
  • Internet Explorer

15 6,07%
  • Opera

106 42,91%
  • Mozilla/Mozilla Firefox

117 47,37%
Stránka 16 z 58 PrvníPrvní ... 612131415161718192026 ... PosledníPoslední
Výsledky 376 až 400 z 1439

Téma: Mozilla FF vs Opera vs IE

Standardní Instalace FF1.0.1

Mam dotaz, nyni mam firefox 1.0 a az vyjde ceska verze Firefoxu 1.0.1, tak bych si ho samozrejme chtel nainstalovat. A ted mi jde o to jestli muzu jen preplacnout puvodniho firefoxe novym, nebo jestli musim stary odinstalovat a az pak tam dat ten novy? Diky za radu.
    PC: Intel Pentium 4 2.26GHz NW, ASUS P4P800-E Deluxe, ATi Radeon 9600XT, 1024 MB DDR(400) na 333MHz TwinMos, 80GB HDD, Leadtek Winfast XP Deluxe, Fortron FSP350-60PN(PF) 350W, LG 4160B, LG Flatron ez T710BH, Internet: Wi-Fi 3024/3024, Logitech MOMO Racing

NB: ASUS A8JC-H013 (Core Duo 1.66GHz, 1024 MB DDR2(533), nVidia Go7300, 80GB HDD

Standardní Re: Instalace FF1.0.1

Citace Původně odeslal Kositch
    Mam dotaz, nyni mam firefox 1.0 a az vyjde ceska verze Firefoxu 1.0.1, tak bych si ho samozrejme chtel nainstalovat. A ted mi jde o to jestli muzu jen preplacnout puvodniho firefoxe novym, nebo jestli musim stary odinstalovat a az pak tam dat ten novy? Diky za radu.
    IMHO odinstalovat a nainstalovat 1.0.1. Extensiony atd ti zustanou.

Senior Member Avatar uživatele Fleak
    Věk
    37
    Vliv
    290

Standardní

Citace Původně odeslal KtK
    Citace Původně odeslal Fleak
    tak uz jsem na to prisel,staci zmacknout "/" a zacit psat a ono to zacne vyhledavat
    a to mas v avataru tucnaka? vi, less,... pouzils to nekdy?
    co to je?
    AMD A64 3200+ Venice @ 2,7 GHz 1,575 V (TCaseMax 53°) + AC FREEZER 64 Pro | DFI nF4 ultra Infinity | PQI 2 x 512 MB RAM | Sapphire X1900 GT 256 MB no/OC | Seagate 7200.10 320 GB SATA II + Maxtor DiamondMax 10 250 GB PATA | Samsung SH-S182M | Fortron 400W - PNF | Logitech MX510 + Steelpad QcK | Sennheiser 212 PRO & Hercules XPS 2.100

Senior Member mince Avatar uživatele KtK
    Behind fuc*ing WorkTable Device (Praha zapad)
    Vliv
    298

Standardní

Citace Původně odeslal KtK
    tak uz jsem na to prisel,staci zmacknout "/" a zacit psat a ono to zacne vyhledavat
    a to mas v avataru tucnaka? vi, less,... pouzils to nekdy?
    co to je?
    da se rict nejzakladnejsi unixove (potazmo linuxove) nastroje. A prekvapive se v nich vyhledava pres lomitko Tak to se asi ten tvuj tucnak nejmenuje Tux
    Parasite lost, AKA the Girlfriend Mission:The Socka Project sleeps, lets use (her :) Durex! 1GHz in some soltek stuff, Ati rage 128, etc.. (it\'s noisy)
    IMB Thinkpad R31: celer 1.2GHz, 384M RAM, 60GB 5400rpm hitachi, i810 8MB onboard (na praci to staci ;)
    [pro archivni ucely] janina overclockerska poradna (.tar.gz, 1.1MB, otevrete si index.html v browseru podporujicim javascript a frames)

Senior Member
    Vliv
    289

Standardní

Pro uzivatele Opery 8.
    Zmizely tlacitka pro mini/maximalizaci a zavirani jednotlivych oken v panelu vpravo nahore. Sice ted ma v page baru kazde okno sve vlastni zavirani, ale toto me hodne chybi, je to bug nebo featura
    Jsem totiz jeste z dob Opery 6 zvyknuty mit page bar dole a pri zavirani okna me ruka automaticky jde nahoru a ne dolu...

Jinak se trochu podporime: opera rulez, rychla a vynikajici UI. Ma svoje "featury", ale to se da lehce zkousnout.

Osobne mam pocit, ze kolem Firefoxe je obrovsky hype a vypada defaultne jako IE :tfuj:, ze se da nakofigurovat me moc nebere, nemam cas hodiny hledat desitky pluginu abych si ho prizpusobil.
    Intel C2D 4300, 1GB DDR2, 120GB Seagate, nVidia7600GT pasiv.

Standardní

Citace Původně odeslal Lopan
    Pro uzivatele Opery 8.
    Zmizely tlacitka pro mini/maximalizaci a zavirani jednotlivych oken v panelu vpravo nahore. Sice ted ma v page baru kazde okno sve vlastni zavirani, ale toto me hodne chybi, je to bug nebo featura
    Ale ja je tam mam !!! Lze je tam mit, staci neco prepnout, jestli to najdu, tak ti to sem dopisu.

EDIT: MAM TO!!! Tools -> Preferences -> Windows -> prepni 'Prefer pages inside windows' na 'Advanced opera workspace'.
    Jo a kdyz uz ses tady, nastav v Advanced -> Loading 'Redraw instantly'.
    A vubec, doporucuju projit cele nastaveni a vsechno zkusit. Opera ma spoustu moznosti.

Jsem totiz jeste z dob Opery 6 zvyknuty mit page bar dole a pri zavirani okna me ruka automaticky jde nahoru a ne dolu...
    Ja pouzivam Operu uz od verzi 5. Taky mi sla ruka nahoru, ale vis o tom, ze se zalozka da zavrit i kliknutim prostrednim tlacitkem? A pomoci gesta?

Jinak se trochu podporime: opera rulez, rychla a vynikajici UI. Ma svoje "featury", ale to se da lehce zkousnout.
    Tak.

Osobne mam pocit, ze kolem Firefoxe je obrovsky hype a vypada defaultne jako IE :tfuj:, ze se da nakofigurovat me moc nebere, nemam cas hodiny hledat desitky pluginu abych si ho prizpusobil.
    Take se mi nelibi, ze FF tak to IEcko napodobuje. Nicmene pro mene zkusene uzivatele, kteri nepotrebuji nic jineho, nez zpet, stop a dopredu to zase vhodne je.
    Action stations, action stations. Set condition one throughout the ship. This is not a drill.

Věk
    37
    Vliv
    290

Standardní

je nejakej plug-in na to aby kdyz oznacim text aby se automaticky dal do clipboard jako to je treba v trillian??
    AMD A64 3200+ Venice @ 2,7 GHz 1,575 V (TCaseMax 53°) + AC FREEZER 64 Pro | DFI nF4 ultra Infinity | PQI 2 x 512 MB RAM | Sapphire X1900 GT 256 MB no/OC | Seagate 7200.10 320 GB SATA II + Maxtor DiamondMax 10 250 GB PATA | Samsung SH-S182M | Fortron 400W - PNF | Logitech MX510 + Steelpad QcK | Sennheiser 212 PRO & Hercules XPS 2.100

Standardní

je nejakej plug-in na to aby kdyz oznacim text aby se automaticky dal do clipboard jako to je treba v trillian??
    AutoCopy plugin, je to přímo na první stránce s pluginama, jako Top Rated Firefox Extensions, ....

---
    když už sme u těch pluginů, nemáte někdo plugin pro uložení sesion ve firefoxu tak jako to umí opera nebo AvantBrowser, docela by se mi to hodilo, ale nemůžu to nikde najít
    zde býval podpis...

Věk
    37
    Vliv
    290

Standardní

Citace Původně odeslal durdin
    AutoCopy plugin, je to přímo na první stránce s pluginama, jako Top Rated Firefox Extensions, ....

---
    když už sme u těch pluginů, nemáte někdo plugin pro uložení sesion ve firefoxu tak jako to umí opera nebo AvantBrowser, docela by se mi to hodilo, ale nemůžu to nikde najít
    sorry zapomel jsem zminit ze to ma bejt pro Operu

Senior Member
    Vliv
    263

Standardní

STAHL JSEM A NAINSTALOVAL Mozilla Firefox 1.01 ale nevím jak ji donutit používat na stahování Getright?? nevíte jak se to dělá?? pls help
    Notebook MSI GE620DX-458CS 15,6", i3-2330M, 4GB, 500GB, nVidia GT 555M s 2GB, DVD±RW, WiFi, BT, Win 7 64bit prof. originál :-)

Action stations, action stations. Set condition one throughout the ship. This is not a drill.

Standardní

Citace Původně odeslal Gizmo_CZ
    STAHL JSEM A NAINSTALOVAL Mozilla Firefox 1.01 ale nevím jak ji donutit používat na stahování Getright?? nevíte jak se to dělá?? pls help
    FlashGot!
    FlashGot is a free Mozilla/Firefox extension, meant to handle single and massive ("all" and "selection") downloads with several external Download Managers.
    for Windows (FlashGet, Free Download Manager, Fresh Download, GetRight, Internet Download Accelerator, LeechGet, Net Transport, ReGet, Star Downloader and Ukrainian Download Master [Russian language only] ), WellGet
    for Linux / FreeBSD / other Unix-like OSes (Aria, Downloader 4 X and KDE KGet)
    for Mac OS X (iGetter and Speed Download 2)
    zde býval podpis...

Standardní

Citace Původně odeslal durdin
    Myslíš tohle?:
    https://addons.update.mozilla.org/ex...umpg=10&id=436
    Lenovo X200 | Lenovo Ultrabase | Sennheiser HD 595 | Fujitsu Siemens P19-2 Black | Logitech Internet Navigation Keyboard | Logitech VX Revolution

Senior Member
    Vliv
    289

Standardní

Citace Původně odeslal howard
    EDIT: MAM TO!!! Tools -> Preferences -> Windows -> prepni 'Prefer pages inside windows' na 'Advanced opera workspace'.
    A vubec, doporucuju projit cele nastaveni a vsechno zkusit. Opera ma spoustu moznosti.
    DIKY!!!

Ja pouzivam Operu uz od verzi 5. Taky mi sla ruka nahoru, ale vis o tom, ze se zalozka da zavrit i kliknutim prostrednim tlacitkem? A pomoci gesta?
    JJ mouse gestures ruluje

Take se mi nelibi, ze FF tak to IEcko napodobuje. Nicmene pro mene zkusene uzivatele, kteri nepotrebuji nic jineho, nez zpet, stop a dopredu to zase vhodne je.
    njn s tim asi nic nenadelame...
    Intel C2D 4300, 1GB DDR2, 120GB Seagate, nVidia7600GT pasiv.

Standardní

Používám Firefoxe 1.0.1 a jsem spokojen. Pro moje potřeby mi vyhovuje. Jen bych se chtěl zeptat jestli existuje nějaká utilitka která by schovávala do tray adresář z Thunderbirdu. Díky

Standardní

Citace Původně odeslal Dusan
    Používám Firefoxe 1.0.1 a jsem spokojen. Pro moje potřeby mi vyhovuje. Jen bych se chtěl zeptat jestli existuje nějaká utilitka která by schovávala do tray adresář z Thunderbirdu. Díky
    jo existuje http://sniperbeamer.de/tbtray/

btw: http://www.google.com/search?hl=en&c...tnG=Search&lr= hned druhej odkaz...

Standardní

Citace Původně odeslal -=Majkl=-
    Citace Původně odeslal Dusan
    jo existuje http://sniperbeamer.de/tbtray/

btw: http://www.google.com/search?hl=en&c...tnG=Search&lr= hned druhej odkaz...
    Díky.

Standardní nova Opera 8 beta

Opera 8.0 beta 3 (build 7522) (3,6 MB)

Zda se mi jeste rychlejsi, nez beta 2. A jeste jedne veci jsem si vsimnul, ktera driv nefungovala.
    Kdyz pisete tady prispevek, mate nad textarea tlacitka B, i, u, Quote, Code, List, Img, URL. A konecne funguje, kdyz oznacite text a zmacknete napr. IMG, tak vam spravne prida zacatek a konec img na oznaceny text. Kdyz kliknete na smajlik, tak ho da na misto, kde je kurzor a ne az na konec textu.

Standardní

DIKY!!!
    Tak jsem si nainstaloval Operu 8 beta 3 a koukal jsem, ze par veci je tam jinak, napr. jsou dost predelane preferences. Hledal jsem tuto vec, kterou jsem ti nedavno poradil, v teto verzi se nachazi tady:

Preferences -> General -> vypnout Show close button on each tab

Standardní

Mam firefox a s prechodem z 1.0 na 1.0.1 mi prestaly fachat vsechny rozsireni. Je to normal nebo ne? resp. Nevim, zda nektery rosireni jsou kompatibilni nebo proste kazdy je pouze a jenom na jedu konkretni verzi.

(mouse gestures, flash got, allow right click .. treba mi nejde single window ale tam je proste napsany ze neni kompatibilni coz je ok, ale u ostatnich to je normalne vsechno jakoby normal, daji se nastavovat a tak, ale proste nejedou)
    Lenovo W520 | 15.6" HD+ | Intel i7 2720QM | 16 GB DDR3 | nVidia Quadro 1000M | Intel 510 SSD | Hitachi 7200rpm HDD | Lenovo Mini Dock 3 Plus | Eizo L997-K | E-MU Tracker Pre | Adam Audio A7

Standardní

Citace Původně odeslal Commander
    Mam firefox a s prechodem z 1.0 na 1.0.1 mi prestaly fachat vsechny rozsireni. Je to normal nebo ne? resp. Nevim, zda nektery rosireni jsou kompatibilni nebo proste kazdy je pouze a jenom na jedu konkretni verzi.

(mouse gestures, flash got, allow right click .. treba mi nejde single window ale tam je proste napsany ze neni kompatibilni coz je ok, ale u ostatnich to je normalne vsechno jakoby normal, daji se nastavovat a tak, ale proste nejedou)
    To je zvlastni, me vsechny fungujou uplne normalne. Zkus smazat extensiony X:\Documents and Settings\{user}\Data aplikací\Mozilla\Firefox\Profiles\{nahodny.klic}\ extensions\ a nainstalovat nejakou, popr. komplet unistall a instalovat znova.

Standardní

To je teda fakt radost upgradovat firefox. Proc si nenainstalovat nejaky all-in-one balik a nes**t se s tim? (napr. operu, ze...)
    Jinak ty extensiony muzou fungovat i nadale, najdi, kde jsou a edituj jejich konfigurak a prepis si tam cislo max. verze, se kterou funguji.

Standardní

To je teda fakt radost upgradovat firefox. Proc si nenainstalovat nejaky all-in-one balik a nes**t se s tim? (napr. operu, ze...)
    [ot]
    To, kdyz se jeden clovek ozve, ze mu nejde upgrade, tak je treba soudit cely produkt? Promin, ale myslel jsem, ze umis byt trosku vic objektivni, nez hazet takove flamove prispevky. Ja jsem mel problem pri upgradu mel JEDNOU(prechod 0.9 > 1.0 tusim) co FF pouzivam a to uz je celkem dlouho, takze nechapu tvoje neustale rypani do FF. Nech lidem at si pouzivaji co chteji. Diky.
    [/ot]

Standardní

Omlouvam se, firefox me trochu nastval, vysvetlim proc, zadny flame sem nechtel. Zrovna sem take upgradoval na 2 kompech firefox a mel sem podobny problem s nekolika extensionama.
    Proto sem psal, ze to je docela radost...snazil jsem se prosazovat ve firme firefox (rikal sem si, ze opera je na ne moc slozita) a trochu ho rozsirit o funkce, co lidi potrebujou no a pak vyjde nova verze a ja abych vsude lital a preinstalovaval tam extensiony.....to mam za to, ze se snazim....byl bych radeji, kdyby vychazeli naky firefoxovy baliky, ktere by obsahovali ruzne extensiony...mohli by vychazet ruzne verze s ruznym poctem extensionu....nebylo by to fajn? Ani by to nemuselo mit o moc vic mega, vzdyt extensiony jsou maly...ale porovnejte si to, Opera ma o mega min a obsahuje vsechno mozny.

Standardní

Jasny chapu

Treba me se zas libi na FF ta svoboda volby, mit ci nemit to co tam chci, moznost alternativnich extensionu atd. kazdy mame neco sveho

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 2 uživatelů. (0 registrovaných a 2 anonymních)

Klíčová slova k tématu

Pravidla přispívání