Výsledky 1 až 10 z 10

Téma: netlimiter not responding

Standardní netlimiter not responding

Dnes som po cistej instalaci widli (xp+sp2) ale mam tu problem s netlimiterom. Ked sa chcem prepnut napr. stats zalozku tak mi spadne cely netlimiter (not responding).

Stretli ste sa s niecim podobnym a ako ste to vyriiesili? Len mi prosim neradte dalsiu reinstalaciu mam uz toho dost po 7h

Senior Member Avatar uživatele D_a_v_i_d
    Věk
    44
    Vliv
    358

Standardní Re: netlimiter not responding

Citace Původně odeslal steelman
    Dnes som po cistej instalaci widli (xp+sp2) ale mam tu problem s netlimiterom. Ked sa chcem prepnut napr. stats zalozku tak mi spadne cely netlimiter (not responding).

Stretli ste sa s niecim podobnym a ako ste to vyriiesili? Len mi prosim neradte dalsiu reinstalaciu mam uz toho dost po 7h
    Co je to za verzi NL? A predpokladam, ze je to cista instalace po ciste instalaci widli, ze?

Jinak u me na W2k dikybohu chodi normalne... a nemas jen nejak blbe nastaveny to sitovy rozhrani? Ten programek mi prijde celkem bezproblemovej... Jinak ja mam verzi 1.30...
    A Jedi gains power through understanding; a Sith gains understanding through power

Destkop machine: Intel Core i5 2400/MSI P67A-C45 /2x4 GB DDR3 1333 MHz/Sapphire HD6790/22" LCD HP w2216/DSL 8MBit connected
    Na filmy v posteli: Lenovo IdeaPad S9e/1,6 GHz Intel Atom, 1 GB RAM, 80 GB HDD
    Na práci: Dell E5500/T9550 2,66 GHz Intel, 3 GB RAM, 120 GB HDD

Standardní

Je to 1.30 a cista instalacia windowsu. Samozrejme uz som tam narval par veci za tych 7h

Co ma ale stve ze ked spravim cistu instalaciu netlimitera tak vsetko fici bez problemov, ale akonahle restartnem a chcem ist na stats tak to cele zmrzne

Věk
    44
    Vliv
    358

Standardní

Je to 1.30 a cista instalacia windowsu. Samozrejme uz som tam narval par veci za tych 7h

Co ma ale stve ze ked spravim cistu instalaciu netlimitera tak vsetko fici bez problemov, ale akonahle restartnem a chcem ist na stats tak to cele zmrzne
    Hm, tak to je celkem zvlastni... A co zkusit nejakou jinou verzi NL? Tusim, ze je na svete uz NetLimiter 2?
    A Jedi gains power through understanding; a Sith gains understanding through power

Destkop machine: Intel Core i5 2400/MSI P67A-C45 /2x4 GB DDR3 1333 MHz/Sapphire HD6790/22" LCD HP w2216/DSL 8MBit connected

Standardní

Skusal som aj 1.29 ale to iste ... Proste jedine kam sa dostanem je to hlavne okno. Akonahle chcem kliknut na nejaku zalozku alebo vybrat nieco z menu tak to padne. NL2 je na svete ale v testovacom fore boli negativne skusenosti s nim takze radsej to nejdem riskovat aby som znova v noci neinstaloval nanovo

Věk
    44
    Vliv
    358

Standardní

Skusal som aj 1.29 ale to iste ... Proste jedine kam sa dostanem je to hlavne okno. Akonahle chcem kliknut na nejaku zalozku alebo vybrat nieco z menu tak to padne. NL2 je na svete ale v testovacom fore boli negativne skusenosti s nim takze radsej to nejdem riskovat aby som znova v noci neinstaloval nanovo
    Hmmm... Tak to uz fuckt nevim... Hele, a kdyz to das nacisto a nerestartnes, tak bezprostredne po instalaci se do Stats dostanes?

Standardní

Citace Původně odeslal D_a_v_i_d
    Hmmm... Tak to uz fuckt nevim... Hele, a kdyz to das nacisto a nerestartnes, tak bezprostredne po instalaci se do Stats dostanes?
    Nooo to som neskusal ale ked dam cistu instalaciu (uninstall stareho netlimiter, vymaz suborov z disku co ostali, vymaz klucov z registrov) a reboot tak to ide (ale pameta si chuj registraciu predoslu) a vsetko fici ale akonahle spravim dalsi restart tak som na zaciatku...

Věk
    44
    Vliv
    358

Standardní

Citace Původně odeslal D_a_v_i_d
    Nooo to som neskusal ale ked dam cistu instalaciu (uninstall stareho netlimiter, vymaz suborov z disku co ostali, vymaz klucov z registrov) a reboot tak to ide (ale pameta si chuj registraciu predoslu) a vsetko fici ale akonahle spravim dalsi restart tak som na zaciatku...
    Tak to fuckt nevim... To asi bude muset poradit nekdo jinej... Ja jsem pomerne "pasivnim" uzivatelem tohohle programku, proste jsem ho nainstallil a funguje, takze jeho temna zakouti opravdu neznam... Leda ze by se treba hadal s FW nebo tak? Ale to uz je fakt zoufalej napad, vazne me nic kloudnyho nenapada

Standardní

Tak som dosiel na zaujmavu vec. Skusil som spravit usera v grupe users a tam to slo bez problemov (tym som vylucil aspon ciastocne nekompatibilitu s nejakym softom). Tak som premazol svoj profil, znova ho vytvoril a zatial to funguje bez problemov aj po restartoch. Som zvedavy dokedy

Administrátor マツダ mince Avatar uživatele Marty
    Věk
    43
    Vliv
    300

Standardní

Mne tohle taky delal.. zkusim vyse uvedeny postup. Jinak by mohlo pomoct spoustet netlimiter pod jinym uzivatelem, jestli funguje pod jinym uctem po prihlaseni.
    CUBE> Ryzen 7 7700X + Arctic Lq Frzr III 64 GB DDR5-6000 ◦ ASUS TUF B650PLUS ◦ ASUS RTX3060 OC 12GB ◦ Kingston KC3000 2TB ◦ SS G12 GM-650 Gold ◦ Samsung S27A800 4K
    WORK> HP EliteBook 845 G9 ◦ Ryzen 5 PRO 6550 ◦ 32 GB DDR3 ◦ 2048 GB nVME SSD ◦ 14.1" 1920x1080 LED + 2x 32" Dell 4K ◦ Win11 Enterprise
    SERVER> HP ProLiant Microserver Gen8 ◦ Intel Core i5-3540T ◦ 16 GB DDR3 ◦ 180 GB SSD + 2x4 TB WD RED + 2x16 TB Toshiba ◦ 10GbE NIC
    PHOTO> Canon EOS 70D ◦ EF 70-200/4L ◦ EF-S 10-18 STM ◦ EF 50/1.8II ◦ EF-S 40/2.8 STM ◦ Yongnuo YN-568EX ◦ Tamrac 5534
    HOMECINEMA> TV Samsung UE55Q55T 55" 4K ◦ DVD Pioneer DV-310K ◦ AVR Yamaha RX-V359 ◦ SPK Dexon Allegro 5.0
    OTHERSTUFF> Mikrotik RB760iGS ◦ Mikrotik CSS610
    ◦ Mikrotik CRS326 ◦ UniFi WLAN ◦ Xerox B235 ◦ Canon PiXMA MG5350

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání