Ahojte. Mam doma mensi (dost blby) problem. Robi to asi tolko, ze po spusteni hry narocnejsej na grafiku (podpora Direct3D alebo OpenGL) sa mi zacne preblikavat monitor. Priklad: ak hrajem NFS HP2, tak mi po case akoby monitor vypol(cca 0,5-1s pricom monitor je stale zapnuty, svieti zelena) a potom sa to znova zapne(nabehne obraz). A je to tak nielen v tejto hre , ale aj vo vsetkych ostatnych(okrem 4dprince,tetris,...tj nenarocne na graf. vykon ) Mohli by ste mi niekto poradit? Skusal som uz skoro vsetko(ovladace od Catalystu 2,5 az po 3,0 a DirectX8.1 a 9.0). Skusal som sa aj pohrat s nastaveniami GK ale nepomaha to. Aj taktovanie som vyskusal aj AGP 2x-nepomaha. Ak dlho zatazujem GK tak to robi aj pri DivX. V 3dMarku2001SE to nerobi. Mozu byt na vine pamate (hynix 4ns). Este som neflashoval BIOS a velmi by som ani nexcel. Precital som uz cele DF, ale nenasiel som podobny problem. Bolo tam niekde nico pisane o preblikavani, ale nebol to moj pripad. Ak mate niekto rovnaky problem, alebo viete ako ho vyriesit, budem vam velmi vdacny za odpoved. PLZ UZ SI NEVIEM RADY A PISAL SOM AJ DO MANLI(neozvali sa). Vdaka. Mam Win2k SP3.