Trochu jsem upravoval chlazeni na grafarne (GF3), hlavne z duvodu hlucnosti. Vyresil jsem to starym heatsinkem z K6 200 MHz na ktery jsem prisrouboval 5x5x1 cm vetrak z celerona. Je to super, akorat jsem resil problem, jak to tam pridelat. Nakonec jsem to tam kydnul jen tak a doufam, ze to udrzi stribrna pasta (uz to takhle jede 3 dny). Puvodni vetracek byl totiz pridelan klasicky kolickama, ale kdyz jsem je vyndal a chtel ho sundat, dalo to docela fusku odloupnout, byl pricucnutej.
Ten novej chladic jsem jeste pro sichr z boku malicko chytil vterinakem k pasivum na pametem, ale mam pocit, ze to moc nedrzi.
Co myslite, muze to spadnout? Grafarna je samozrejme ve slotu orientovana tak, ze chladic visi (to jen tak pro uplnost).
Btw: koupil jsem novej ventilator na procak, je to Enermax UC 8 FAB 80x80x25 1000-3000 RPM + maualne nastavitelne otacky. Rozhodoval jsem se jeste mezi Zalmanem ZM F1. Ten Enermax je o dost tissi nez puvodni vetrak z Titanu D5TB. Myslite, ze slo koupit jeste neco lepsiho (zhruba do 500,-)??