Neviem ci sa uz neopakujem ale je tu 12stran kopec dobrych veci ale precitat to vsetko no neviem kedy by som to stihol. Mam takyto problem a neviem ako co by som to mal hladat.
Mam dvd stuzkovej a su nanom 3 vobka. Ked ztoho spravim avicko tak v 39min a 2s mi zblbne obraz tak ze sa rozdeli na dve polovice a v pravom je posldny obraz co zobrazovalo naposledy a preblikava asi 1-2s hore dole a v lavom to video akoze pokracuje mozno je o kusok preskocene uz ani sa mneviem som z toho mimo. No to robi asi par minut. Potom rozdelenie okien zmizne vrati sa to do normalneho zobrazenia ale uz mi neopasuje zvuk z videom a robi to rozne blbosti. Neviem kde robim chybu ale ked dam aj samotny VTS_01_2.VOB ktory to robi hned v 10tej minute grabnut tak to je vzdy take iste pokazene. Neviete mi prosim poradit co robim zle? Nevedel som ako mam hladat takuto chybu![]()
Prosim poradte mi. Skusal som aj GK roznych verzii aj dvd dekryptere roznych verzii a aj virtualdub inej verzie ale robi to stale. A ked som to dal cez autoGK tak to iste. A to hend v previwe![]()
Budem vam vdacny ak pomozete dik![]()