Neviem ci sa uz neopakujem ale je tu 12stran kopec dobrych veci ale precitat to vsetko no neviem kedy by som to stihol. Mam takyto problem a neviem ako co by som to mal hladat.
Mam dvd stuzkovej a su nanom 3 vobka. Ked ztoho spravim avicko tak v 39min a 2s mi zblbne obraz tak ze sa rozdeli na dve polovice a v pravom je posldny obraz co zobrazovalo naposledy a preblikava asi 1-2s hore dole a v lavom to video akoze pokracuje mozno je o kusok preskocene uz ani sa mneviem som z toho mimo. No to robi asi par minut. Potom rozdelenie okien zmizne vrati sa to do normalneho zobrazenia ale uz mi neopasuje zvuk z videom a robi to rozne blbosti. Neviem kde robim chybu ale ked dam aj samotny VTS_01_2.VOB ktory to robi hned v 10tej minute grabnut tak to je vzdy take iste pokazene. Neviete mi prosim poradit co robim zle? Nevedel som ako mam hladat takuto chybu
Prosim poradte mi. Skusal som aj GK roznych verzii aj dvd dekryptere roznych verzii a aj virtualdub inej verzie ale robi to stale. A ked som to dal cez autoGK tak to iste. A to hend v previwe
Budem vam vdacny ak pomozete dik