Citace Původně odeslal Fox!MURDER
mno takze vlastne jedinej ucel je aby ta tvoje sestava byla co nejmin citelna.
moje stanovisko je takovy ze zavedenim barev VUBEC nicemu neprospejeme.
obtw. kdyz uz jsme u toho kdyz narves do podpisu 1500b a kdyz ma takovej podpis kazdej tak to dela cca 22.5kb na stranku. kdyz si vemu ze 95% z toho je jen to ze sis vymyslel barvicky ... to potes koste kdyz cela stranka ma 120Kb je to 1/6 a uz to je dost. kdyz to zvetsim na 3000 tak je to 44kb a jedna tretina ze stranky budou podpisy. navic 95% toho podpisu nebude mit zadnou informativni hodnotu a nicemu neprospejou.
takze stejne jako u obrazkovejch podpisu. neni to K NICEMU dobry a nicemu to neprospeje. jen to par unudenejch overclockeru ktery nemaj na praci nic jinyho nez vymejslet supermegazbytecne barevny na pul hodky zabavi a lidem s pomalejsima linkama to prida dalsi zbytecny KB k tahani. a jestli si prijdes graficky nevybitej tak si plod barevny podpisy a davej si je treba na deviantart ... od toho ten web je ... narozdil od ocguru 4a.

takze muj verdikt je konecny NE. pokud by nahodou nekdo vymyslel DOBREJ DUVOD proc to povolit tak prijdte. ale protoze zadnej nemate, mate asi smulu.
Tak tenhle verdikt se mi líbí. Konečně pořádný opodstatněný vysvětlení.
Už ne žádný hr hr .
S těma kilama sem si to neuvědomil kolik to zabere a ten deviantart
Souhlasim s tim.