tak nahodim sve prozatimni reseni:
mam grafiku 6600gt, pasiv je ten od ximy, je to ta prostredni cast, jen jsem ji okudlal na mistech kde by mohl byt problem a nekde se neceho dotykala. na fotce je videt ze kousek vedle je 120 papst od vymeniku. kabel od konektoru od disketovky mi vadil, jenze realne potrebuji disketovku jen na zmenu biosu a na memtest a ten mam ted jako soucast biosu, tak mi odmontovani disketovky vlastne nevadi![]()
k teplotam: neznam mezni hodnoty, jen soudim dle programu Smardguardian, co k tomu davaji a pak dle biosu. Dle SW ma vetrak jet naplno od 45stupnu a dle biosu od 55 stupnu. Ja s resenim na fotce jsem s otackami cca 600 na papstu 120 na 52 stupnich pri bezne kancelarske praci a na 48 stupnich pri cca 1150 otackach [to je pri hrani her, tam mi vyssi hluk tak nevadi]
presto uvazuji o variante 2 a to ala Pirsovo L, kde na tu cast s zebrama pripevnim cely pasiv ximy a upevnim to tak, aby byl co mozna nejidealneji v ceste vzduchu proudicimu od 120 papsta. tam mam volny prostor, tam mne to nebude vadit.
jako variantu tri mam v zaloze tuhle ideu:
jsou to 4 kolinka spojena dohromady, vyska je ok, sirka je 42mm coz je pro chipset akorat![]()

Odpověď s citací