když ho zapnu, tak po určité době, jak jsem vypozoroval, kdy funguje speedstep, tzn mění se frekvence (prime nepadá, diabloII ano, windows ano, winamp a další...tedy soustavná plná zátěž je ok) a napětí, tak se restartuje (natvrdo) a jakoby se snažil najet ale vždycky v nějaké části najíždění se restartoval...nejdál se dostane, že "zapne" displej...

jakmile speedstep v biosu vypnu a na nove instalaci nemam ani tu utilitu tak je to ok...

kdyz jsem mel novou instalaci a v biosu zapnutý speedstep, tak mi to spadlo.

zajímavé je, že to dříve nedělal, pak najednou začal

technik z ASC Bohemia z Pardubic je absolutně neschopnej...měsíc a půl ho měl a zjistil, že větrákem na cpu to není. Pak jsem se dožral a vzal si ntb zpět. notebook držel hodinu prime, pak dvd film ICE AGE (nikdo se na to nekoukal ), pak bratr začal hrát diablo II a kick

další technik z VTDATA ve Vysokém Mýtě přepájel konektory pamětí a tvrdil, že mu to dva dny nespadlo, kdoví co s tím dělal, ale ten den jsem udělal instalaci W2k SERVER, to jelo několik hodin v pohodě, až to před stoobim spadlo ... tak jsem ho nabil (testoval jsem výdrž baterie), vypnul v biosu speedstep a nainstaloval WXP...vše běží, jak má, batterymark držel hodinu a půl, ale jan555 poradil, abych baterii netahal na doraz, že to nemá ráda, tak jsem to dal do sítě, od té doby veškeré aktivity jsou v pořádku, nespadl...což je asi rekord. Bojím se zapnout speedstep, protože paranoia mi připomíná ten hnusnej zvuk cvaknutí disku při tom restartu

tak co je špatně

EDIT: když jsem si tohle po sobě přečetl, napadlo mě, že ten technik to zkoušel s jiným diskem...ale myslím, že to diskem není, protože teď mi to bez problémů jede.