Výsledky 1 až 17 z 17

Téma: umisteni alter. chladice - Silencer VGA

Standardní umisteni alter. chladice - Silencer VGA

Ted mam problem s upevnenim chladice na GK, resp. pasivu, ktery pasuje pouze na jednu diru. Jeden navrh byl upevnit ji pliskem u druhe diry spec. upravenym sroubkem.

Nejlepsi by bylo, vzit teplovodive lepidlo, jenze to stoji 250Kc + aktivni chladic 180Kc, to uz je 430Kc.
    Takze bud najit nejaky zpusob a nebo jak je to s upvnenim VGA Silencer? Vypada dost lamersky, ovsem jak se tam upevnuje, navic nechladi pameti, takze asi stejne zustanu u homemade. Lepe vsechno pochopite z obrazku:

Takze diky moc za vase navrhy a nazory...

Standardní

Jeste jsem zapomnel omlouvam se. GK je: Club 3D nVidia Geforce 6200, 128MB, 128bit, 300/400, AGP 8x

Standardní

bud tam das jinej pasiv (s vetsi zakladnou) a provrtas ho presne na rozmezi der nebo si vyrobis tebou jiz zminene uchyceni pres plisky... kdyz nechces investovat tak musis trochu improvizovat
    X2 5000+ Black Edition @ 3.4GHz ■ Asus M3N-HT ■ Patriot LLK @ CL3 ■ Samsung F1 ■ 8800 GTS 320-bit ■ Enermax PRO82+ ■ Cavalier 3 ■ Eizo + Samsung
    UMPC @ 1.2GHz - 1.6GHz ■ Windows 7 + Origami ■ touchscreen ■ 721g ■
    Snow Leopard 10.6.6

Standardní

No pasiv s vetsi zakladnou... tenhle je udajne velice dobry (rikalo to 100 lidi)...
    ... takze to udelam bud pres plisek a nebo!

Co rikate na teplovodivou samolepku? )) udajne ma tepelny odpor 0,03°C/W (zdroj ofic. Spire)

http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=26641

Je to jedno ze vychodisek, o kolik je to horsi nez lepidlo?

Standardní

Na tu oboustrannou samolepku zapomeň - neudží to ani omylem (imho to neudží žádná samolepka - mám jich spoustu a tohle nehrozí ani u 3M v řádu hodně set korun).

Vypadá to, že by neměl být velký problém ubastlit na to spony, ne?
    [PC] i7-3770K @4.5 GHz w/Noctua NH-D14 SE2011 | 32 GB Patriot G2 | Asus P8Z77-V Deluxe | Crucial M4 256 GB | 2x WD20EZRX RAID1 | BD-RE LG GBW-H20L | Sapphire HD7750 Ultimate | Enermax Revolution87+ 550W | Antec Solo II | Asus Xonar Phoebus + AKG K271 MkII | NEC PA231W + SVII + Spyder3EE
    [Photo] Nikon D700 + MB-D10 | AF-S 16-35/4G VR | AF-S 24-120/4G VR | AF-S 50/1.4G | AF-S 60/2.8G | AF-S 85/1.8G | AF-S 70-200/2.8G VRII | TC-17E II | SB-900 | Transcend cards | Heliopan + Formatt filters | Gitzo support | Kata + Tamrac bags
    You're guaranteed to miss 100% of the shots you don't take. (Wayne Gretzky)

Standardní

No nakonec kupuji lepidlo Zalman, protoze cip a pameti nejsou ve stejne vysce, takze se pasiv stejne rozrizne (na 90%) a prilepi se. Prece jen 3 casti na spony... myslim ze uz vam to dojde

Standardní

Citace Původně odeslal MAN
    ... myslim ze uz vam to dojde

mimochodem kdyz ty pasivy k sobe sepnes sponkou (prepuleny krouzky, kolicky na pradlo apod.) tak to bude jeste lepsi reseni nez to lepidlo, protoze diky tlaku to bude jeste o trochu vic chladit a navic ty pasivy klidne sundas dolu (pozdejsi reklamace, prodej atd.)
    a to ze by bylo jadro ve stejny vysce jako ram melo snad napadnout tebe kdyz mas tu kartu doma, ne?
    X2 5000+ Black Edition @ 3.4GHz ■ Asus M3N-HT ■ Patriot LLK @ CL3 ■ Samsung F1 ■ 8800 GTS 320-bit ■ Enermax PRO82+ ■ Cavalier 3 ■ Eizo + Samsung
    Snow Leopard 10.6.6

Standardní

No takze... vubec jsem nepochopil jak to myslis, kazdopadne kolickama na pradlo urcite tlak nevytvoris, taky ten vetrak je otocenej vzhuru nohama, takze by padal dolu ))

A melo napadnout... no melo nemelo, je na tom vetrak, tak jsem to nevidel...

Standardní

No takze... vubec jsem nepochopil jak to myslis, kazdopadne kolickama na pradlo urcite tlak nevytvoris, taky ten vetrak je otocenej vzhuru nohama, takze by padal dolu ))

A melo napadnout... no melo nemelo, je na tom vetrak, tak jsem to nevidel...
    ...si delas srandu, ne?
    - ver mi, s kolickama na pradlo (resp. s pruzinama) tlak vytvorim mam to odskousene a funguje to paradne
    - vetrak snad prichytis k tomu pasivu aby nepadal
    jeste ilustracni fotky (nejsou moje, takze dekuji autorum), ale vic uz po me nechtej
    Snow Leopard 10.6.6

Standardní

Nevim jestli me chapes, potrebuju tam uchytit ty pasiv...

... a kolickem na pradlo? To nema tak silnou pruzinu prece!
    A hlavne v te druhe fotce to vypada fpohode, mas to fakt odzkouseny?
    Ale problem je v tom ze ja to nemam prorizly a nemam tam na to tu plosku, takze co je ta prvni fotka s tema oblouckama?

Vypada to jako zajimavy napad diky

Standardní

Nevim jestli me chapes, potrebuju tam uchytit ty pasiv...

... a kolickem na pradlo? To nema tak silnou pruzinu prece!
    A hlavne v te druhe fotce to vypada fpohode, mas to fakt odzkouseny?
    Ale problem je v tom ze ja to nemam prorizly a nemam tam na to tu plosku, takze co je ta prvni fotka s tema oblouckama?

Vypada to jako zajimavy napad diky
    1 fotka je s rozpulenejma "koleckama" na klice, to odskouseny mam, spatne se nasazuje, dobre drzi, dobre vypada
    2 fotka je z pruzinkama z kolicku, tu odskousenou nemam, ale mam odskouseny cely kolicky a ty fungujou taky good
    Snow Leopard 10.6.6

Standardní

Myslím že by to mohlo být lepší řešit měděnejma pasivama z caseking.de sice jsou drahý, ale vypadají moc pěkně a určitě budou chladit stejně dobře.
    NoW OnlY ~ S3gat3 B@r@cud@ 120GB 7200ot. 2MB

Standardní

Citace Původně odeslal Wirruss
    Myslím že by to mohlo být lepší řešit měděnejma pasivama z caseking.de sice jsou drahý, ale vypadají moc pěkně a určitě budou chladit stejně dobře.
    ...s chlazenim pameti nebude problem, ale gpu je umisteno docela nesikovne. uz to resime, hodim sem vysledek
    edit:
    takze tady to je:
    Snow Leopard 10.6.6

Standardní

takze diky hlavne Richmondovi (kterej uz nikdy neni na ICQ) .
    Kdyby to jeste nekoho zajimalo, tak tady je vysledek:
    www.dmanik.wz.cz/grafika/1.jpg

ted uz jen upevnit pasivy na pameti a je hotovo... jeste nejak poresit mozna ten provazek, par lidi rika ze to neni ono a jeden mi to hodne zkritizoval

A k tomu predtim... nebudu je zbytecne kupovat, zvlast kdyz sou drahy...

Standardní

@MAN ...obcas tam jeste jsem ale to vis, uz to neni to co to bejvalo
    ...si vzpominam si ze si rikal ze moje reseni (ac3 + silencer) je vysoky, zabira moc pci, to bych si tam nedal atd. a najednou si tam placnes ten nejvyssi fan a na jeste vyssi pasiv. to mi trochu prekvapilo

@Wirruss jestli myslis ty Revoltecy tak ty sou hodne husty, ale med je zbytecna, bohate staci alu a nemusis se starat o ofuk... mam je (snad na vsem co topi) a nedam na ne dopustit!
    Snow Leopard 10.6.6

Standardní

Richmond: Njn dial ... hele ale to jsem preci nerikal... teda myslim ... ja rikal ze nevim jak tam Silencer uchytit, ze jsem to nepochopil. To ze to zezere 3 PCI uz jsem pocital...

... jeste by to chtel nejake hodnoceni... odbornik kritizoval, zacatecnici chvalili a lamky rikali jak je to super, tak nevim nevim

Standardní

Richmond: Njn dial ... hele ale to jsem preci nerikal... teda myslim ... ja rikal ze nevim jak tam Silencer uchytit, ze jsem to nepochopil. To ze to zezere 3 PCI uz jsem pocital...
    ad velikost mrkni se na icq history 12.3. 14:42:52 jsou tam i ty tvoje zvukovky a sitoky vcetne postu "doporuc mi naky nizky vetrak" ...jestli chces muzu to hodit sem
    Snow Leopard 10.6.6

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání