Citace Původně odeslal KtK
Citace Původně odeslal Fox!MURDER
asi nejjednodusi bude skript kterej se spousti treba kazdejch 10 minut a podiva se do nejakyho souboru jesli se po nem chce prace ... (napr. soubor existuje -> proved blabla ...) a bude ti vysledek ukladat do nejakyho textaku ze kterho si to pak vytahnes ...
-co mu to bude platny, delat neco ob 10 minut, kdyz ma na praci jeden jedinej MEGAselect? A to s tim spustenim na serveru a ulozenim do souboru me taky napadlo, jenze jak uz psal, ma problem s tim spustenim bez otevreneho browseru.-na serveru. Ze moje reseni je v tomto ohledu napikacu vim taky I kdyz nejsem si jistej, jestli se provadeni toho skriptu opravdu ukonci se zavrenim browseru. -jednou jsem se zacyklil ve smycce (kazdy kolo pridaval zaznam do DB) a ver mi, ze vypnutim browseru ta DB narustat neprestala

Suma sumarum: zlatej linux...
dyt je to hezky reseni
skriptem z webu vytvori soubor, jednou za 10 minut spustenej skript se podiva jesli soubor existuje a pokud jou tak ho smaze/prejmenuje a zacne provadet co ma ... (parametry muzou bejt v tom souboru) ...
kdyz to trva hodinu tak uz mu nebude vadit to 10 min cekani (ono muze bejt i 1 min ze? zalezi na nem). bude to nezavisly na browseru a nebude to mit zadnej velkej overhead a bude to nezavisly i na platforme serveru ...
samozrejme to nemusi bejt soubor ... muze to bejt tabulka a dotazy se muzou radit do fronty ...