Please robil som prestavbu pc, nove doska, CPU, GK, RAM ostatne stare. Mam Maxtor 80 GB 7200 ot 2MB cache. Problem je v tom ze mam nainstalovany Win XP + SP1 a zacalo sa mi po prestavbe stavat (samozrejme ze system bol nanovo nainstalovany na vyformatovany disk s FAT32), ze ked nabehne windows, tak ked nic nerobim a necham ho len tak tak napr. za 15 zacne nezmyselne disk hrabat(ako keby nieco cital alebo prenasal). Neviem ci nieco cita alebo co robi ale vyditelne sa mi potom znizi celkovy vykon.
Ak spustim napr. nejaku hru tak ked po 20 minutach zacne citat tak mi to zacne priserne sekat(disk pracuje). takto to trva asi 1 mozno 2 minutky a potom je opet na 15 - 20 minut pokoj.
Tak som si pustil Sandru 2003 a ked som dal check diku, inak ho mam rozdeleny na 30 a 50 a testoval som obe casti, tak v results mi hodilo kritikal hlasku ze:
"Your writte index is low. Check your writte verify is off." - a neviem co to znamena a co sa s tym da robit.
Prosim poradte ak mozete, lebo predtym som ten disk prevdzkoval rok a pol a vobec nikdy ani s inym diskom som sa s takym niecim nestretol.
UDMA mam samozrejme zapnute.
A este uvediem moju novu konfuguraciu.
AMD XP 1700+@1900 real (9,5*200) pri 1.8V
GF 6600 AGP 300/550@350/650
Epox 8RDA3+
Twinmoss 512 MB cl 2.5 400
LG 4163B
ostatne ostalo ako mam v popise okrem CD-ROM.
dik moc za nejake rady,lebo fakt neviem co to moze byt a som na nervy....![]()