Citace Původně odeslal Johnny
Jojo, já vim, že je to docela povedenej kousek - ale chtěl jsem tím poukázat na to, že třeba se ty procáky co se kvality týče budou zlepšovat !? ... tohle je jeden z posledních - další nový budou ještě lepší - třeba ... nebo třeba taky neee, no jo
Stejně si nejsem uplně jistej, jestli se v dnešní době už vyplatí nutně se hnát do A64 ... OS oficielně neni, nehledě na ostatní programy, kterejch pro tyhle procesory taky je jak šafránu. A kupovat A64 abych na tom provozoval 32 bitový aplikace ?? Hmmm. Uznávám, že taktovat jdou dost dobře a výkonově slabší nebudou, ale že bych kvůli tomu hnedka vyhodil svýho Bartíka, to asi nehrozí. Myslim, že se ještě vyplatí počkat - časem budou vícejádrový procesory a jednojádrový tím pádem pujdou s cenou dolu. A třeba už na to bude nějakej ten soft, kterej by to smysluplně využil.
ono to zase neni nic tak extra, pokud nevíš že je to na 100% rock stable, měl jsem tady několik winchestrů (konkrétně 4) a 3 šly přes 2700 (1 o něco míň) a s Vcore pod 1.5v, jenže jen jeden to zvládl opravdu stabilně.
To že mi prošly třeba 32M a 3DMark bohužel neznamenalo, že jsou 100% stabilní, protože třeba smart FFT test v prime95 mi pak přesto hodil chybu (celkem dost rychle). Takže nakonec jeden šel 2800 s 1.488v, druhej 2640 s 1.52v a zbylý 2 ještě míň. Přesto se mi původně jevily při 2700 celkem stabilní
Moje zkušenost je co kus to originál a to i ze stejný série - ten nejlepší a nejhorší jsou stejná serie

btw: tu tvojí originální úvahu radši nekomentuju