Citace Původně odeslal Bredator
Takle na moji workstatione je to v pohode...nainstaloval jsem ODBC driver pro mySQL a vsechno v pohode nastavil...

problem je ten, ze sefik se do toho chce koukat a delat nejaky upravy od sebe...

BTW ja jsem to propojeni nikdy nevidel a ani o to nestojim, tady jde spis o to abych mel klid ja od nej...ja si to porad budu delat v PHPmyAdminovi.

BTW2:Prelivat je to k nicemu, protoze je to napojeny na phpcko,aby k tomu mohl pristupovat kazdej z intranetu pre web prohlizec....
Radsej rozmyslaj nad tym ako mu vysvetlit ze je nemozne pouzivat access na vstup do inej databazy ako je .mdb, ze kazda databaza ma svojich klientov, rovnako ako access nie je klient pre oracle. Predides tym kopcu problemov s databazou pretoze ziadnu dobrotu tam cez ODBC spravit nemoze a potom to budes mat predpokladam zas ty na krku ked sa budu musiet odstranovat problemy.
Ja osobne som to co potrebujes este neskusal a ani nebudem, ale cez access cez ODBC moze akurat natiahnut udaje do accessu a ten to potom nevrati do mysql ale pekne do svojej mdb databazy. MySql je proste databazovy server a v accesse nie je nic take ako otvor mysql databazu, vie to len mdb a par predchadzajucich druhov suborovych databaz. ODBC sluzi len na citanie a importovanie udajov z ineho druhu databazy.

Pokial mu to vysvetlis takto tak by to teoreticky mohol pochopit a ty by si mohol mat pokoj. a ked sa mu nepaci phpmyadmin tak mu doporuc aby si kupil PremiumSoft Navicat (http://www.navicat.com/), sam ho spokojne pouzivam, je skvely hlavne ked mas viacej MySql serverov na managovanie.