Výsledky 1 až 5 z 5

Téma: [PHP5] session - automatické upravování odkazů

Standardní [PHP5] session - automatické upravování odkazů

Už jsem sem jednou o mojich problémech se session psal, ale objevil se mi další problém .
    PHP5 mi u mojeho poskytovatele automaticky přidává session ID ke každýmu odkazu - např. měl bych odkaz na page2.php a vono i to z něj udělá page2.php?PHPSESSID=4f549548702bb9fcb548c72d42839c 12. Běžně by to nevadilo, ale já potřebuju předat nějaký prametry GETem a to pak udělá page2.php?neco=hodnotaPHPSESSID=4f549548702bb9fcb5 48c72d42839c12 - takhle mi to spojí dohromady a odkaz je nepoužitelnej. Stává se to ale jenom při příchodu na stránky, než se definuje session proměná, pak už to je normální. Zatím jsem to vyřešil tak, že jsem k odkazům přidal & - page2.php?neco=hodnota& - pak to tam ten PHPSESSID přidá jako další proměnou v GETu. Ale zase se mi na tom vadí ten zbytečnej AND u odkazů.

Senior Member mince Avatar uživatele KtK
    Behind fuc*ing WorkTable Device (Praha zapad)
    Vliv
    298

Standardní

exituje nejaka direktiva/funkce pro nastaveni toho, cim se oddeluji jednotlive parametry predavane pres url. -standardne je to "&" (&amp Za boha to nemuzu ted najit, i kdyz by me to samotnyho zajimalo, jak to presne je. Tipuju, ze to bude v ni - je to nastavene asi na nic, a pak to tak dopada..
    Parasite lost, AKA the Girlfriend Mission:The Socka Project sleeps, lets use (her :) Durex! 1GHz in some soltek stuff, Ati rage 128, etc.. (it\'s noisy)
    IMB Thinkpad R31: celer 1.2GHz, 384M RAM, 60GB 5400rpm hitachi, i810 8MB onboard (na praci to staci ;)
    [pro archivni ucely] janina overclockerska poradna (.tar.gz, 1.1MB, otevrete si index.html v browseru podporujicim javascript a frames)

Standardní

Kód:
    ; The separator used in PHP generated URLs to separate arguments.
    ; Default is "&". 
    ;arg_separator.output = "&"
    std. to je zakomentarovany
    Action stations, action stations. Set condition one throughout the ship. This is not a drill.

Standardní

ta deriktiva je pre php pri spracovani pemennych po GET poziadavku
    ale ci si odtial bere aj ten autoparser session id je otazne .. totiz zoberme si situaciu ze mame na stranke link na hlavnu stranku (co si myslim nie je nic vynimocne) http://domena.tld/ a pouzivatel ma zakazane ukladnie cookies .. tym padom by mi doplnilo http://domena.tld/&SESS.. co je hlupost

v kazdom pripade by som sa obratil na poskytovatela hostingu, ale este radsej by som odporucil parsovat si session id rucne .. osobne som rad ked som ja kralom parsingu session, cize parser vypnuty a konstanty SID rucne za linky (kto pise validny XHTML mi urcite pri elemente FORM da za pravdu)

Standardní

to predavani session se ti ridi hlavne timhle:
    url_rewriter.tags = "a=href,area=href,frame=src,input=src,form=fakeent ry"
    session.name = REQ_SESSID
    session.use_cookies = 1
    session.use_only_cookies = 1

ja z konfiguraku vyhazel vsechny komentare takze co co dela si najdi na php.net ... najdes tam i dalsi detaily
    Hrrrr, will you stop using people as human driven search engines? Google.com has all the answers you need.

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání