Výsledky 1 až 8 z 8

Téma: 03/05 - PCX grafika s 2x analog vystupom

Standardní 03/05 - PCX grafika s 2x analog vystupom

Caute, potrebujem poradit. Sefovej znamej musim spravit nejaku konfiguraciu za 50000SK s DPH na strihanie videa a pracu s grafikou a sekol som sa pri grafickej karte, lebo v zostave musia byt dve obrazovky a obe budu CRT. Takze potrebuejm 2x analog vystup. Cena max do 10 litrov, ale ked bude za 3 nevadi, lebo potom mozem dat do masinky viac diskov, atd.

Pripadne poradte nejaku dobru LGA775 dosku s AGP, a volba je jasna Parhelia

Standardní

no ja by som ti poradil mb asus p5p800, je to chipset i865pe, socket lga775, agp, znamemu som robil take bezne pc tak som mu zobral toto (isiel tam prescott 2.8 ), na tejto doske nejaky manik urobil rekord 6 GHz tak aj nieco vydrzi aj ked taktovat to asi nebudes, je dost nabita a aj lacna

no a grafiku by som kludne zobral aj co ma 2xdvi a zapojis to cez redukcie na analog, skusal som takto zapojit eizo t67s 20" z gf4 ti4200 a radeon 9700 pro aiw a vyzeralo to dobre (ale nie som graficky maniak)

Standardní

Citace Původně odeslal ace
    no ja by som ti poradil mb asus p5p800, je to chipset i865pe, socket lga775, agp, znamemu som robil take bezne pc tak som mu zobral toto (isiel tam prescott 2.8 ), na tejto doske nejaky manik urobil rekord 6 GHz tak aj nieco vydrzi aj ked taktovat to asi nebudes, je dost nabita a aj lacna

no a grafiku by som kludne zobral aj co ma 2xdvi a zapojis to cez redukcie na analog, skusal som takto zapojit eizo t67s 20" z gf4 ti4200 a radeon 9700 pro aiw a vyzeralo to dobre (ale nie som graficky maniak)
    kua, na nasom sklade nie su dosky asus

Banned
    Vliv
    0

Standardní

gigabyte dělá dobrou desku s 915P čipsetem, DDRI + II paměťma a ta deska má zároveň PCIe a AGP...označení je nějak GA915PDuo-A pro nebo tak něco...

Standardní

jednoznacne X800 pcie na asus ASUS P5GDC PRO
    • Gentoo is the best -> !MDK <- sux
      Intel & Enermax & Tsunami rulez, ATI 9500 NP 128MB [thanx ATI Corp.
      ;-) ], 400 GB fast storage
      19316 3DMarks`01 <> 6047 3DMarks`03

Member
    Vliv
    281

Standardní

A ja by som pridal sa pridal.
    Jednoznacne co najlacnejsiu kartu s dual view ( n-view). Z dvi na analog sa dostanes v pohode a ak to ma byt na strih videa tak cokolvek ako tak vykonne straca zmysel.

Napr toto :
    http://shop.agem.sk:80/right.php?ref...s9NjQxMzk3Njs=
    A64,MSIk8NeoFSR,2x256MbPQI... (well, this suck's)

Standardní

Citace Původně odeslal cernobil
    Vuhodi mi to zoznam nejakych CD a DVD a este nejake veci

Nakoniec som tam dal dosku IC7-G a ako grafiku Matrox G750 + som usetril nejake prachy za DDR2

Standardní

To sa fakt oplati pri pocitaci za 50 litrov

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání