Samozřejmě, sedřeme z našeho modelového prodejce kůži, však co, takhle to udělá pár lidí, prodejce se nasere a zabalí to... nu což, žádná škoda, slabí musí pryč... jenže pokud by to fungovalo tak, jak nám tady tvrdíš, tak by to brzy zabalili všichni prodejci a nebylo by kde nakupovat... nebo by museli své prodejní marže a tedy i ceny zvednout do takových výšin, že by pro změnu nebylo za co nakupovat.
- úhrada pronajatého HW? OK no problem, při flešce za 1000,- může být přiměřený nájem na měsíc tak 200,-
- úhrada benzínu za 600km, když existuje pošta

nezlob se, ale tohle ti soud nepřiklepne, a když už, tak rozhodně ne celou částku (už vzhledem k hodnotě reklamované věci)
- ČOI? o jejich úspěších se dá slušně pochybovat
- udání na finančáku - mám-li vše v pořádku, tak čeho se mám asi bát, finanční úřad neřeší reklamace
- vždy se něco najde... ano to máš recht, jenže nezapomínej, že i prodejce se může soudně bránit a nezapomínej, že prodejce má zpravidla daleko více peněz na právníky než kupující...
Mezi nama cholkama, přístup: prodejce mne naštval (a řekněme si na rovinu, kolikrát si kupující vymejšlí takový kraviny, že prodejcova reakce - třeba i dle zákona toho kupujícího naštve), tak já na něj pošlu ČOI (to ještě pochopím), FÚ (to už nechápu), mor, blesky, plané neštovice... tak prostě tenhle přístup nechápu, mně to připadne, že se chudák zakomplexovaný kupující potřebuje nějak zahojit...