Citace Původně odeslal Vykuk
Ano a kvůli tobě bude asi prodejce každý kus zboží, které chce prodat, dlouhodobě testovat, aby náhodou zákazníkovi neprodal šmejd... To znamená, najme tak 10 "betatesterů", sníží se nám nezaměstnanost a zboží se zdraží aspoň o 100%, fakt dobrej nápad! Prober se, takhle to nefunguje nikde, ani na takzvaném, všude vychvalovaném, západě! (tam jsou pouze vstřícnější v reklamacích kvůli tomu, že tamní občané mají jaksi více jasno ve svých právech). Svým jednáním způsobíš pouze to, že se prodejce sekne a bude se ti snažit reklamaci v mezích zákona co nejvíce znepříjemnit...

Příklad:
viz. thread zkušenosti s CZC - myslíš, že kdybych při té mé reklamaci UPSky poslal pana Gaje do řiti, nebo ho osočoval, že jejich technik záměrně ničí pečeti nebo zboží, že by byl vstřícný a poslal mi obratem nový kus? Leda tak prd, nechal by mne vydusit 30 dní... a já bych to na jeho místě udělal taky - pokud zákazník požaduje na co má právo - není problém a vyhovím mu, ale pokud se chová jako buran, nenechám si to jen tak líbit.
Fakt promiň, ale jet kvůli reklamaci flešky 600km, když existuje pošta i s pojištěním obsahu mi přijde fakt ujetý, tvý obavy o to, že ti tvoji flešku někdo rozdupe hraničí přímo s paranoiou.
Zajímavé je, že tvrdíš, že se ti to několikrát už stalo - člověče, ty máš teda pech! Já totiž ještě o nikom takovém neslyšel...

Ty místo toho, aby sis tu reklamaci ulehčil a tolik tě neobtěžovala, jak tady tvrdíš, tak pouze vymejšlíš, jak to co nejvíce zkomplikovat, toť můj názor, možná se mejlím...
Tvoje UPS: pokud by tě pan Gaj nechal 30 dní vydusit, tak mu naúčtuješ půjčení náhradní UPS, tvůj čas který si stávil cestou na poštu, poštovný a von by si to příště rozmyslel.... Neřív si přečti FaQ a pak sem piš bludy s tím, že by tě někdo dusil.....

moje cesta 600km: ty ...... si myslíž že jem tam jel? Ne, jel jsem tam služebně, nic mě to nestálo. To celí je pokus aplikovat právo do praxe. Není to lehký, ale aspoň se něco naučím a jen tak se mnou nebude někdo vorat....

to že se mi stalo že mi někdo rozdupal disk
No samo že se mi to nestalo, to byl je pokus, jak tě donutit abys to konečně pochopil. Prostě je to možná aleternativa a je třaba s ní počítat. To, že nevíš co s tím neznamená, že budeš tady psát, že jsem paranoidní. Neboj, cejtim se dobře. Prostě skus poslat třeba TV poštou. To budeš mít zadek sevřenej.....