Výsledky 1 až 15 z 15

Téma: Pomoc, ztráta partitionu!!!

Standardní Pomoc, ztráta partitionu!!!

Prosím všechny o pomoc! Přerozděloval jsem volné místo na disku v Parition Magicu 8 a moje sestra mi při tom nechtěně vypla počítač. Když jsem ho potom znovu zapl a pustil PM, tak mi to ukázalo žlutě orámovaný disk PqRP. Ten odíl má cca 100GB a jsou na něm všechny důležitá data. Proto se vás chci zeptat co s tím půjde dělat. Jde to nějak obnovit nějakým programem, nebo to mám dát nějaké firmě, která se tím zabívá? Prosím poraďte.

Standardní

Najskor si skus poradit cez "PTEDIT.EXE". Je sucastou PQMAGICu.

Ak nezabere, tak potom programy GETDATABACK, DATARECOVERY.
    DIYS gripmeen >> CPU Wolfdale E8200 MOBO Gigabyte GA-P35-DS3R rev 2.1 RAM A-DATA DDRII 800+ EE VGA Gigabyte 3850 512MB HDD SAMSUNG 500GB HD501LJ
    Fujistu Siemens Scenic >> CPU Pentium III 1000MHz MOBO unknown RAM 256 + 128MB VGA int. i810 HDD 20GB neznameho typu

Standardní

Hlavně si změn název threadu
    Gigabyte 965P-S3 | C2D E4300 | 2x1GB RAM, 800 Mhz | Radeon x1950 PRO | Terratec Aureon Space@Audiotrak Prodigy | WD 5000AAKS SATA | Toshiba SD-M1612 | Lite-On LDW-811S | Chieftec BX | Chieftec 360W PSU | Nikon D70 + kupa skla

Standardní

Citace Původně odeslal iPoK Xpert
    Najskor si skus poradit cez "PTEDIT.EXE". Je sucastou PQMAGICu.

Ak nezabere, tak potom programy GETDATABACK, DATARECOVERY.
    Ten PTEDIT jsem našel, ale nevím jak dál. Skočí tam taková tabulka. Jsou tam tlačítka "Goto Parent", "Goto EPBR", "Set Type", "Boot Record", "Discard Changes" a "Save Changes". Poraďte prosím.

Standardní

Našel jsem si ten program GetDataBack for Fat 32. Dal jsem scanovat poškozený odíl, při 30% mi tam skočila jedna chyba, dal jsem přeskočit. Scanování to dokončilo. Jsou tam 3 oddíli pro obnovení, dva jsou označeny zelenou tečko a jeden červenou. Který z nich mám obnovit? Co ta chyby při scanování? Obnoví mi to všechna data? Nerad bych něco zkazil!!

Standardní

Nelze dat na tom oddilu undelete? Asi ne, co?
    Action stations, action stations. Set condition one throughout the ship. This is not a drill.

Standardní

Citace Původně odeslal howard
    Nelze dat na tom oddilu undelete? Asi ne, co?
    Nejde. Jde jen delete, format, properties, advanced-> Change Drive Letter...

Standardní

Tak jsem zkusil ten Get Data Back našlo to velkou část, ale nemůžu to zkopírovat, protože nemám plnou verzi! Proto se vás chci zepta, jestli ji někdo nemáte, nebo aspoň odkaz, kde se dá stáhnout. Co s ostatníma datama, které mi to nenašlo? Taky jsou ty data rozházené do různých souborů. Jsou rozházené, jen v tom náhledu, nebo to bude i po zkopírování na jiný disk? Dík všem za snahu.

Standardní

Nepoškodí se ty ztracená data tím programem GDB? Kdybych si jak chtěl necht (nějakou firmou co se tím zabívá) zachránit?

Standardní

Odkaz ti tu nikto neda, lebo toto forum warez nepodporuje.
    Subory budes mat rozhadzane presne tak, ako ich teraz vidis.
    Co sa ostatnych dat tyka, skus ine programy - odkazov na fore mas strasne vela.
    Vela stastia.
    BTW: Skusil si vytvorit image tej particie alebo celeho disku v Norton Ghoste? A potom ten image otvorit v Ghost Exploreri. Mne to raz pomohlo.
    AMD Athlon 1700XP+@2400XP+ DUT3C JIUHB default VCore, MB Epox 8k9a, Arctic Cooling Copper Silent TC, 256MB DDR266 Apacer CL2, HDD Hitachi DeskStar 250GB PATA, Sapphire ATI 9100 64MB, TEAC CDW58E, EIZO L568 @ DVI, 2x audio zostava

Standardní

Nejlepší by bylo, kdyby to šlo nějak obnovit celí. Já do toho moc nechci štourat, abych to nepokazil!

Standardní

www.binarybiz.com/vlab

Skus si to nainstalovat a prebehnut tym disk. Sprava sa to ako klient, takze potrebuje pripojenie na net. Ale obnova zadarmo nebude.
    AMD Athlon 1700XP+@2400XP+ DUT3C JIUHB default VCore, MB Epox 8k9a, Arctic Cooling Copper Silent TC, 256MB DDR266 Apacer CL2, HDD Hitachi DeskStar 250GB PATA, Sapphire ATI 9100 64MB, TEAC CDW58E, EIZO L568 @ DVI, 2x audio zostava

Standardní

Zkusím to, už to stahuju.

Standardní

Hm, a skusal si Test Disk? Bol tu spominany na fore v jednom threade

http://www.cgsecurity.org/testdisk.html

ja som mu teda dost vdacny
    Acer TravelMate 4001LMi | PentiumM 1,5GHz Dothan | 512MB Ram | 15" LCD | Ati Mobility Radeon 9700 64MB | 60GB-SuperMultiDVD | WiFi 2200 b/g | LAN 10/100 | Windows XP Home SP2 vs. Ubuntu Dapper Flight 4

Standardní

Citace Původně odeslal bluesman
    Hm, a skusal si Test Disk? Bol tu spominany na fore v jednom threade

http://www.cgsecurity.org/testdisk.html

ja som mu teda dost vdacny
    Tak jsem to zkusil, ale moc jsem se v tom nevyznal.

ALL: Kdy jste někdo uměli ta data obnovit, tak by jsme se mohli domluvit, klidně bych vám to zaplatil.

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání